2015. augusztus 5., szerda

Jena Malone a Tampa Bay Comic Con-on

A hétvégén Jena Malone részt vett a Tampa Bay-i Comic Conon és az ott résztvevő helyi rajongótársak természetesen ezúton is megosztották élményeiket, hogy mi se maradjunk le teljesen a dologról.
Jena lelkesen válaszolt a Johanna Mason szerepére vonatkozó kérdésekre és nyíltan mesélt arról, milyen nehéz volt számára pszichésen ezen szerep alakítása.


- Nagyon jó buli volt. A lényeg, hogy engem nagyon megviselt ez a szerep. Igazán kemény volt beleélnem magam a szerepbe újra meg újra, mivel Johanna iszonyatos mentális gondokkal küszködött. Csak úgy áradt belőle az a rengeteg düh, ott volt mellé a poszt-traumatikus stressz és sok más szélsőséges dolog, de igen, a szerep fizikai része viszont felszabadító volt. És csodálatos volt megijeszteni és megfélemlíteni az embereket.

Hogy visz-e magával valamit Jena a szerepből? - Igen, a düh maradékát.
És bár a szerep érzelmileg iszonyúan megterhelő volt, Malone azt mondta, akkor is elvállalta volna Johanna szerepét, "ha csak 15 dollárt fizettek volna érte". Nincs másik olyan szerep, amit szívesebben eljátszott volna az Éhezők Viadala világában. Ha mégis másik karaktert kellene választania, akkor Caesar Flickerman vagy Cinna szerepét választaná.

Jena azt is elmondta, hogy még nem látta a Kiválasztott 2. részének teljes vágását. A Kiválasztott 2. részének forgatása során az volt a kedvence, hogy kopasz "sapkát" hordhatott. Jena "buborékot izzadt" a felvételek során és egyik nap egy Jennifer Lawrence-szel való beszélgetés közepébe vágott. Jennel kapcsolatban - mellesleg - ő is megerősíti, hogy imádja a kekszeket, chipseket.

Az Éhezők Viadala sorozattal kapcsolatban Jena azt élvezte a legjobban, amikor megismerkedhetett a rajongótáborral. Ezt bizonyította itt is, amikor szeretettel megölelte az egyik lányt, aki rákkal küszködő barátja kérdését tehette fel neki. 
Forrás: PanemPropaganda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése