2015. augusztus 11., kedd

100 nap múlva véget ér a Viadal

Ennek tiszteletére készített a QuarterQuellOrg csapata egy klassz, kicsit hátborzongatós ajánlóvideót.


Én pedig egyre izgatottabban várom, mikor érkezik az első soundtrack hír az utolsó filmhez, hisz tavaly (július 31-én tudtuk meg, hogy Lorde felügyeli a Kiválasztott 1. rész filmzenei albumát és övé a húzószám is) és tavalyelőtt (augusztus 9-én érkezett a hír, hogy a Coldplay uralja majd a Futótűz filmzenei társalbumát) ilyenkor már tudtuk, mire számíthatunk - legalább nagyvonalakban. 
A 100 nap tiszteletére amúgy egyéb bejelentés is érkezhet - két éve például ezen a napon (oké, akkor 13-a volt, de ugyanígy 100 nappal a film előtt) jelentették be, hogy Londonban lesz a film világpremierje. Tavaly mondjuk nagy felhajtás nem volt, de több jel utalt arra, hogy ekkortájt volt egy sajtónap a film kapcsán és a DVD-re szánt interjúk felvétele is ilyenkor zajlott.

4 megjegyzés:

  1. Már csak 100 nap, nem akarom, hogy vége legyen :(

    VálaszTörlés
  2. Bennem is vegyesek az érzések. Nagyon várom, de mégsem, mert nem lesz több film. A könyveknél is így voltam.

    VálaszTörlés
  3. Na, a 100. napra végre én is utolértem magam! :D Nem volt semmi, többet ilyet nem csinálok, hogy így hagyom magam elmaradni. Ez a Comic Con-os időszak! Nem győztem olvasni! Ancsi, nem is tudom, Te hogy bírkóztál meg vele, le a kalappal!

    VálaszTörlés