2015. augusztus 7., péntek

Josh interjúrészlet a Canon projektről és az Éhezők Viadaláról

Megtorpant kissé a promó, de szerencsére valahogy mindig van mit kitenni. Bár sejtem, Josh-t talán nem unjátok annyira, aki igen, az most kénytelen lesz ugorni.
A People magazin egy egészen klassz cikket hozott le a rendezni is vágyó ifjú színészről, bár tény, hogy néhány napja a Huffington Post is hasonló kérdéseket tett fel Josh-nak. Mivel nem akarok nagyon önismétlő lenni, ezért lerövidítem az interjút, azokat a kérdéseket fordítom csak, amelyekről nem olvashattunk még, ami engem is érdekel és persze az Éhezők Viadala vonatkozásúakat, bár azokból sajnos nem olyan sok van.

Mesélnél a történetről, anélkül, hogy túl sokat árulnál el?
Egy testvérpárról szól, egy fiúról és egy lányról, akik elég nyomasztó gyermekkort töltöttek el együtt és most visszatérnek gyerekkori otthonukba. Az én karakterem le akarja rombolni az egészet és zenestúdióvá akarja átalakítani, mert nagyon szereti a metált és a kemény rockot. A nővérem azonban nem túl lelkes ettől. Amikor a házban vagyunk, a történetünk, a múltunk és ezek a traumatikus emlékek lassan visszacsordogálnak és a házban lévő tavacskában kelnek életre.
Ez egy nagyon kísérteties elem a történetben és kérdéses, hogy mi az, ami a karakterek fejében játszódik és mi az, ami tényleg meg is történik, kicsit hasonlóan, mint a Ragyogásban.


A győztes, Tainted Water című előzetes

Milyen lépésekkel folytatódik számodra a Canon Projekt?
A következő lépés, hogy Kat [Candler, rendező] leül a vágóval és megvágják az anyagot. Amint ez kész, akkor még én is beszállok a szerkesztésbe és lassan kész is. Tudom, hogy Kat nagyon izgatott a hanghatások miatt. Nagyon szereti a hanghatások megtervezését és ebben a díszletben nagyon jól lehet majd játszani a hangokkal.

Mi mást tervezel még a nyárra?
Van vagy négy-öt projekt, amit az őszre várok, és mind nagyon klassz. Izgatottan várom, mi jön majd össze belőle.

Mit érzel most, hogy Peeta szerepének alakítása és az egész Éhezők Viadala univerzum a végéhez közeledik?
Vegyes érzéseim vannak, mert egy nagy részem nem akarja, hogy vége legyen. Ezek a filmek nagyon jól sikerültek, a stábtagok és a szereplőtársak voltak az elmúlt négy évben a kreatív családom. Egy másik részem azonban élvezi a jól végzett munka örömét és izgatott annak kapcsán, mi következik. Nagyon optimista vagyok a jövőt illetően.

A szereplőtársakkal elhatároztátok, hogy tartjátok a kapcsolatot és találkoztok időnként?
Igen, persze. Nagyon közel állunk egymáshoz, persze mind a világ más-és-más tájain forgatunk, de megtaláljuk a módját, kapcsolatban maradhassunk. Kifejezetten voltak Éhezők Viadala találkozó- és közös csapat nyaralás tervek. Nem hagyjuk, hogy véget érjen ez az egész.
Forrás: People

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése