2015. augusztus 10., hétfő

Innen-onnan

Lehet, nem lesz most hosszú ez a rovat, de nem akarom tovább cipelni ezeket a híreket. Ráadásul most megint eljutottunk oda, hogy semmi friss nincs és félretéve is csak kevésbé izgi anyagok. Titkon bízom benne (amúgy a kintiek is), hogy a héten megérkeznek az első hírek az utolsó soundtrack-ről (producer és húzószám előadója), hiszen az korábban is hasonló időszakban, 100 nappal a film előtt szokott érkezni.

Nem tudom, ebben a forróságban hűsítő vagy éppen vérforraló élmény-e Hemsworth fivéreket látni, de a srácok nemrégiben a Vakáció című film premierjén voltak, amelyben Chris Hemsworth szerepel. Természetesen Liam is elkísérte a premierre, harmadik tesójuk, Luke társaságában.


Képek: Tumblr

Liam Hemsworth-szel lezajlott a Diesel Only The Brave parfümének reklámfelvétele (korábban volt róla hír már ITT), amelyről egy kulisszák mögötti videó és néhány kép is előkerült.


Képek és még pár dolog - másokról is - a folytatásban.




Képek: LiamHemsworth.org

Igen, csak most jön Jennifer Lawrence, pedig a következő képeivel vastagon megérdemelte volna a bejegyzés elejét is. Mindegy, lényeg, hogy a bejegyzésnek ezen a pontján sem becsüljük és tiszteljük kevésbé, hogy ismét meglátogatott egy gyermekkórházat, ahol képek is készültek vele és a kórház kis betegeivel. Szívszorítóak.



Képek: @JenniferUpdates

Két másik kép is megjelent Jenről, amelyen a Dior egyik rúzsát reklámozza.

Képek: @j_lawperfection

Natalie Dormerrel egy előzetesünk van: a BBC2-n bemutatásra kerülő The Scandalous Lady W című filmé.


Willow Shields és Amandla Stenberg [az első film Rutája] a Teen Vogue Back To School Dinner Party-ján jelentek meg, amiről képi bizonyítékaink vannak. Mi pedig a lányok képein túl annak is örülhetünk, hogy nekünk még nem kell visszamennünk a suliba ;)




Egy mondatos kis híreink következnek ezúttal is, bár most ebből sincsen túl sok.
  • Az első szintén Jennifer Lawrence-hez kapcsolódik: vele kapcsolatban azt is megtudtuk, hogy a Passengers című filmjét 2016. december 21-től mutatják be a(z amerikai) mozik. Ez legalább most már biztossá teszi, hogy ez a film el fog készülni.
  • A másik hírünk a magánéleti morzsák kedvelőinek kedvez, a napokban született ugyanis meg Evan Ross [Messalla] és felesége, Ashley Simpson kislánya, akit Jagger Snow Ross-nak hívnak. A babáról képet sajnos nem láthatunk, csak egy Instagram bejelentést ITT.

1 megjegyzés:

  1. Komolyan mondom ezek a Hemsworth fiúk nem semmik. Ezek a gének. Főleg Liam és Chris. Nekem nem rég esett le hogy a Bosszúállókban ő a Thor Nagyon tisztelem h Jen ilyen dolgokban is részt vesz.

    VálaszTörlés