2015. augusztus 15., szombat

Innen-onnan

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag, az Éhezők Viadalától független hír annak szereplőivel, ezekből mazsolázok ismét. Nem, az EW mozis különszámából nincsenek további részletek és a filmzenei album részleteit is sűrű homály fedi.

Jennifer Lawrence új, készülő filmjeiből vannak most új jelenetfotóink illetve egy kuliiszák mögötti fénykép, mind az X-Menből, mind pedig a Joy-ból.


Forrás: JenLawFans - EW

A folytatásban néhány régebbi ismerős is előkerül, még az első filmből. :)


Bár még nem olyan régi ismerős, Sam Claflinről újabb forgatási képeink vannak, ezúttal a Hófehér és a Vadász folytatásából (vagy inkább előzményfilmjéből?), amely a Vadász karaktere köré épül, de persze William herceg (Sam Claflin) is előkerül a filmben. Személy szerint ennek az első részében kedveltem meg Sam-et, aki a posztereken súlytalan herceg karakterét erőteljessé tette a filmben. Az IMDB szerint a film 2016. április 21-től látható a magyar mozikban, ezt kitettem az oldalsávba.

Forrás: SamClaflinFans

Julianne Moore a L'Oreal Revitalift egyik reklámfotóján látható:


Wes Bentley (Seneca Crane) legújabb filmjének, a We Are Your Friends-nek végre van magyar címe: Miénk a Világ és magyar bemutató dátuma is: szeptember 3. Igen, a szemfülesek már ezt is kiszúrhatták az oldalsávban. A filmről korábban ITT olvashattatok. Most kinn a film második előzetese jelent meg, de én inkább a szinkronos első verziót tenném ki, szerintem legtöbben azt jobban értitek, érdemesebb megnézni, hátha kedvet kaptok.


Wes Bentley egyébiránt részt vett az Amerikai Horror Story sajtóeseményén is, innen is vannak képeink.



Első filmes feltörekvő ifjú színésznőink közül most többekkel jelent meg cikk, fotósorozat vagy vettek részt valamilyen fotózáson. Ilyen Amandla Stenberg (Ruta), akivel az ELLE és a DAZED magazin is készített egy-egy interjút - amennyire látom - a Mr. Robinsonban való szereplése kapcsán. Hogy a nem olyan régen még kicsi Ruta alakítója mennyit változott az elmúlt években, azt most ezekből a képekből megállapíthatjátok. A gyermeki báj az elveszett belőle, ez tagadhatatlan :) Kész nő ő is immár.

Forrás: ELLE


Forrás: DAZED

Isabelle Fuhrmant (Clove) a WhoWhatWear című magazin számára fotózták, Willow Shields pedig a Seventeen magazinban lesz látható. Mindkét lány saját Instagramján osztotta meg a kulisszák mögötti képeket.


Alexander Ludwigról (szintén első film, Cato alakítója) a Final Girl című filmje kapcsán készültek fotók a Tyler Shields-re jellemző kissé morbid stílusban (is).

Forrás: Just Jared

Lenny Kravitz-et (Cinna) egy fotókiállítás megnyitóján fotózták néhány napja, itt a közelben, Ausztriában:


Szokásos egymondatos kishíreinkből most csak egy van a végére:
  • A Robert Knepper (Antonius) rajongói számára lehet jó hír, hogy a leggyakrabban gonosz szerepeket alakító színész látható lesz a CW iZombie című sorozatának 2. évadában.

1 megjegyzés: