2015. augusztus 4., kedd

Elizabeth Banks a Kiválasztott 2. részének moziverziójáról

Elizabeth Banks a Fresh Movie Trailer videójában beszél röviden az utolsó Éhezők Viadala filmről:


"Világháború lesz, az a komolyabb fajta. Tényleg nagyon durva lesz. Szerintem a Kiválasztott 2. része a legizgalmasabb a négy Éhezők Viadala film közül. Ugyanakkor csodálatos lesz a befejezés és persze, ha valaki olvasta a könyveket, az egy bizonyos szinten már tudja, mire számíthat, de a képi megjelenítés igazán megérinti majd az ember lelkét."

Szolg. közl.: A délelőtt során kicsit frissítettem, aktualizáltam a Szereplők aloldalt. Remélem, nem hagytam ki senki fontosabb szereplőt, szóljatok, ha hiányérzetetek van. Illetve nem tudtam mindenkiről jó, új képet kitenni, főleg a mellékszereplőkkel voltam gondban, és akiknek csökken majd a súlya az utolsó filmben, de ha van jó képetek bármelyikükről, aki nem tetszik, ahogyan kinn van, a szokásos hungergames111 kukac freemail.hu címre küldhetitek :)

3 megjegyzés:

  1. Gyorsan végigfutottam a szereplők listáját. Azon akadt meg a szemem, hogy a filmben Flavius mellett csak az egyik női stylist szerepel, nem? Az arca így hirtelen a Futótűz elejéből ugrik be, mikor Effie-vel sétálnak a Győztesek Falujában, Flavius-szal együtt. És ott akkor Octavia van. De Venia mikor szerepel egyáltalán?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bírom, amikor a legmellékebb mellékszereplőkön pörgünk. :)
      Az IMDB szerint csak az Éhezők Viadalában szerepelt Venia is, amikor Katniss megérkezik a Kapitóliumba és ott zuhanyozzák meg hasonlók, akkor ott vannak. De EZEN az oldalon van kép is róla. A 7. képen csak ő látható (mindjárt cserélem is, hogy ne csak civil legyen az oldalon róla), az utolsón pedig a Octavia és Flavius mellett látható.
      Abba még bele lehet kötni, hogy akkor miért van ott a Futótűznél is: nyilván mert ők hárman nekem egy csapat és ezidáig nem merült fel ez a kérdés :)

      Törlés
  2. Emlékeztem arra a nőre még az első részből, de onnan nekem csak Flavius arca maradt meg a második részre. Amúgy nem tudom miért nem kaptak szerepet a harmadik részre, oké mondták hogy Effie bevonása miatt stb.. De akkor mi értelme volt annak, hogy a harmadik rész egyik (kivágott) jelenetében más stylistok sminkelik Katniss-t a felvételek előtt?! :) Amúgy persze, ők mellékszereplők, de pont ezek által lesz egészebb a film, és ami a lényeg, hogy könyvhűbb. De ez nem csak ide, hanem egy csomó film feldolgozásra jellemző, hogy a nem túl jelentős szereplők kimaradnak a filmből. Én szívesen láttam volna Madge-t is, vagy akár Gale anyját is, mert neki is jópár oldala van a Futótűzben.

    VálaszTörlés