2015. augusztus 30., vasárnap

Nosztalgikus vasárnap este

Ma este zajlik az USÁ-ban, a Video Music Awards, ahol ugyan nem számítunk Éhezők Viadala tartalomra, ám négy évvel ezelőtt itt láthattuk az első ízelítőt az első Éhezők Viadala filmből, amely különösen a szívemhez nőtt. 


Ezek voltak a legelső mozgókép kockák a sorozatból, amelyeknek azért volt nagyon fontos szerepe, mert itt már érezni lehetett, hogy át fogja-e adni a film az első kötet hangulatát vagy nem. Ebben a bejátszásban nekem különösen tetszett Gale hangja a háttérben, hiszen az első könyvben is sokszor gondol rá Katniss, hogy adott helyzetben Gale mit mondana. Kár is, hogy ezt nem így valósították meg a végül a filmben. A másik dolog, hogy itt jól látszott, hogy sikerült Jent úgy sminkelni, hogy 16-nak látsszon. Szumma-szummárum, én örömmel látom viszont ezt az egyperces videóanyagot, ráadásul tudom, sokan érkeztetek csak később az oldalra és nem is biztos, hogy ebbe azóta belefutottatok (tisztelet persze annak a kivételnek, aki utólag érkezve is módszeresen elolvas minden(!) régi bejegyzést! :).

12 megjegyzés:

  1. Istenem. Mintha tegnap lett volna,hogy megneztem es azt mondtam ne marr, meg egy fel ev:/ Kicsit elszomorodtam. Koszi Ancsi. Ez igazan szivet melengeto volt. Jo volt olvasni a sorokat:) Mennyi minden tortent azota

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Itt voltál már akkor??

      Törlés
    2. nem sajnos :) a Futótűnél kapcsolódtam be mint olvasó, és később mint kommentelő :) Viszont láttam a teasert vagyis ezt clip ki hogy nevezi .) Azóta meg sem néztem :)

      Törlés
  2. Nahát,ezt még sosem láttam,és egyik eddigi teaserre sem hasonlìt amit idáig megnéztem.Nagyon tetszett!Tényleg jobb lett volna ha filmben is halljuk Gale hamgját a háttérben!!!Köszi,hoztad Ancsi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt mondtam, hogy biztos vagytok olyanok, akik nem láttátok. Akkor nem hiába tettem ki. :)

      Törlés
    2. Bizony nem hiába! :) Valò igaz,a Futòtűz dvd megjelenés tájékán kezdtem olvasgatni az oldalt.Nagyon jò volt ezt a teasert látni,ez egy teljesen más megvilàgìtás a többivel összehasonlìtva.

      Törlés
  3. Mennyire másnak indult az első film, mint amilyen a többi rész lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert az első könyv ilyen. Az "csak" egy Viadal megnyeréséről szól. Amúgy önmagában is megállja a helyét, Gary Ross nyilatkozta is, hogy számára az első kötet egy külön világ, ezért sem akarta megcsinálni a többi filmet.

      Törlés
    2. Hát igen, nagyon szeretem azt hogy az első filmet ilyen jól megcsinálták és tényleg megállja a helyét önmagában is. Nem is tudom miért, de a második filmtől kezdve van egy olyan érzésem hogy vmi nagyon fontos, valami lényeges dolog megváltozott. (Az h ez a változás jó vagy rossz azt mindenkinek magának kell eldöntenie) Persze ettől még a Futótűz is éppen olyan jó mint az első rész, de azt már vmi egész másért szeretem.

      Törlés
    3. Szó se essék róla, imádom az első részt, de szerintem a Futótűz tette igazán "A-listás" filmmé a sorozatot, ott nőtte ki magát. :)

      Törlés
    4. Hát kinek mi az "A-listás" film :P
      De mondjuk igen, a Futótűz tette A-listás filmé a sorozatot, amit sajnos a Kiválasztott 1.része egy pillanat alatt tönkretett.

      Törlés