2015. augusztus 9., vasárnap

6 dolog, amit nem biztos, hogy tudtál Josh Hutchersonról

Sok ilyen cikk volt már, de hátha lesz olyan közte, amit nem mindenki tudott:

1. Josh Hutcherson majdnem Pókember lett

Mielőtt Andrew Garfield-et kiválasztották volna Peter Parker szerepére, Josh Hutcherson is versenyben volt a karakterért. Annyira szerette volna megkapni a szerepet, hogy még egy vicces videót is készített, amelyben egy csapat gonosztevővel harcol Peter Parkerként. [Amúgy 3 éve volt már kinn a videó, de aki nem olyan szorgos, hogy kezdetektől visszaolvasson, az biztosan jót fog derülni rajta :)]




2. Melegjogi aktivistaként is tevékenykedik

Hutcherson elég szókimondó szószólója a melegjogi ügyeknek. A Straight But Not Narrow nevű csoport köreiben tevékenykedik, hogy tájékoztassa a heteroszexuális amerikai fiatalokat arról, milyen nehézségekkel kell szembesülnie egy meleg amerikai fiatalnak. Hutcherson és csapatának célja, hogy a heteroszexuálisok is elfogadják a homoszexuálisokat és hogy elérjék, hogy ők is támogassák a melegek jogait.

Josh egy melegeknek szóló magazin fotósorozatának egyik képén


3. Liam Hemsworth és Chris Hemsworth mellett is játszott már főszerepet

Hutcherson a négy Éhezők Viadala filmben játszott főszerepet Liam Hemsworth társaságában, de a színész bátyjával, Chris-szel is láthattátok a Vörös Hajnal című filmben [talán épp múlt vasárnap ment a Film+-on.]

Josh Hutcherson Chris Hemsworth-szel és Liam Hemsworth-szel
(Amúgy épp a Vörös Hajnalt forgatták Chris-szel, amikor Josh meg tudta, hogy Liam és ő lesznek Gale és Peeta.)

4. Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson is Kentucky-ból származnak

Hutcherson Union-ban született Kentucky államban, amely nagyjából két órányira van jó barátja, Jennifer Lawrence születési helyétől Louisville-től (amely szintén Kentucky államban található).

Josh és Jen saját hazai csapataiknak szurkolnak


5. Josh magántanuló volt

Mint oly sok színész, Hutcherson is magántanulóként végezte tanulmányait. 9 éves korától aktívan színészkedik, így a hagyományos iskolai időbeosztás nem kedvezett volna karrierjének.

Josh nagyon fiatalon a Zathura - Az Űrfogócskában (2005)

6. Lawrence egyszer agyrázkódást okozott neki

Hutcherson és Lawrence Az Éhezők Viadala forgatásán árnyékboxoltak/harcoltak poénból, amikor Jennifer véletlenül úgy fejbe rúgta Josh-t, hogy a srácnak agyrázkódása lett. Josh csillagokat látott az eset után, de nem akart ügyet csinálni belőle, csak az volt a gyanús, hogy amikor másnap valaki megkérdezte a címét, Josh azt a címet mondta be, ahol 9 éves korában laktak. Jennifer aztán nagyon rosszul érezte magát az eset miatt, Josh azonban nem haragudott meg rá.
Forrás: DesingTrend

6 megjegyzés:

  1. A többsége már ismert volt nekem, 1-2 apróság viszont még meglepett! :) A pókemberes videót már láttam korábban, de azt nem tudtam, hogy Josh vette fel bemutatkozó-filmnek. Mekkora sorsfordulat, hogy pont Chris-sel forgatta a Red Dawn-t, mikor megtudta, hogy az öccsével is együtt fog dolgozni. :) Az agyrázkódásos sztori is rémlett, bár ez a rossz címes duma új volt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, nyilván én is sok mindent fordítottam már ebből. Amúgy "csaltam", mert az eredeti cikkben nem volt ám benne a rossz címes történet, azt abból a cikkből emeltem rá, amelyre ebből a cikkből volt hivatkozás és épp azért, mert az nekem is új volt.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Próbálom értelmezni, amit írsz, de nehezen tudom.
      Miért baj az, hogy támogatja Josh a melegek jogait? Nem értem. Ettől rosszabb az alakítása a sorozatban vagy bárhol máshol? Hiteltelenebb ember?
      Meg kell vetni, mert részt vesz olyan akciókban, amelyek során pl. használt, de még használható számítógépek gyűjtésében segédkezett, amelyet meleg fiatalok kaptak, hogy könnyebben találhassanak maguknak társaságot, aki megérti őket?
      Amúgy Josh-nak barátnője van, nem barátja, de ha ő maga meleg lenne, szerintem akkor is jó színész és klassz ember.

      Törlés
    2. Az ilyen hozzászólásoktól vagyok rosszul...
      Teljesen igazad van Ancsi!

      Törlés
    3. (Azért személyeskedésbe Te se szaladj bele...)

      Törlés