2015. augusztus 26., szerda

Zajlanak a Kiválasztott 2. rész első sajtóeseményei

Már egy hete is volt egy utalás arra, hogy elkezdődtek a Kiválasztott 2. rész sajtóeseményei, ám az elmúlt napokban egyre több olyan bejegyzés látta meg a napvilágot világhálót ami szintén ezt erősíti meg. Valószínűleg mostanában készülhetnek a DVD-n látható interjúk és azok is, amelyeket mi majd csak novemberben nézhetünk, hallgathatunk meg.

A számomra legizgalmasabb az MTV-s Josh Horowitz Tweet-je, aki már többször készített nagyon szórakoztató, vicces vagy épp tartalmas beszélgetést a szereplőkkel és most is hasonlót ígér:

"Igen őrült forgatás zajlott ma Jennifer Lawrence-szel, Liam Hemsworth-szel és
Josh Hutchersonnal. Szerintem imádni fogjátok. Igen, Ti. Legyetek résen!
"

Egy Carly J. Steel nevű műsorvezető, aki az Entertainment Tonigh számára szokott interjúkat készíteni, egy Liammel és egy Jennel közös képet osztott meg Twitterén.

Forrás: @carlyjsteel

A hétfő Snow Bukása posztert végül azóta más meglepetés nem követte, bár sejtem, tudjátok, hogy nem titkolnám el. :) Úgy tűnik, az Kiválasztott könyvváltozatának egész hetes ünneplése és ajándékozása inkább a helyiekre vonatkozik.

2 megjegyzés:

  1. Snapchaten mennek folyamat a 'küldj egy mockingjay selfiet' , 'kuld el a hunger gameses cuccaidat' , 'küld el a kedvenc idèzeted'. Vagy èppen a rajzolj egy mockingjayt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, de ez (számomra) nem túl izgalmas.
      Ha új tartalom lenne (új still, poszter, mittomén) és nagyon nem akarom kitenni, mert nem látom máshol, majd akkor szóljatok :)
      De szerintem az újdonságokat szélesebb körben terjesztik - ha van egyáltalán...

      Törlés