2015. augusztus 24., hétfő

Megan Hayes: Ha Jen és Josh tud kedves lenni, akkor Te is lehetsz az

A Futótűzben a 6. körzet morflingfüggő Kiválasztottját alakította az a Megan Hayes, akinek naplójából már korábban is olvashattatok részletet. Most ismét a Futótűz forgatásáról mesél, azon belül is arról, hogyan fogadták őt a színésztársak. Én szeretem az ilyen kulisszák mögötti érdekességeket, remélem, Ti is szeretettel fogadjátok :)

Az Éhezők Viadala: Futótűz forgatásán Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson nagyon aranyosak voltak velem. Nem is lehettek volna kedvesebbek. Pedig ki az ördög is vagyok én?
Persze nem akarok álszerény lenni. De azért ... tudod ... én nem vagyok olyan ismert (még). 

Emlékszem az első napra Hawaii-on. A szálloda halljában találkoztunk, hogy próbálni induljunk. A forgatásnak azon a pontján én voltam az egyetlen olyan életben lévő Kiválasztott, akit nem ismert színész alakított. Szóval állok a hallban, és amikor körbenézek, a következőket látom: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Jeffrey Wright, Sam Claflin, Amanda Plummer, Jena Malone, stb. És az a dal járt a fejemben ahogy körbenéztem, aminek az a szövege, hogy "... az egyik dolog nem olyan, mint a többi" (Szezám utca, ugye?) 

Helyzetemtől és ingatag idegállapotomtól függetlenül azonban mindenki nagyon barátságos volt velem. Befogadóak. Tényleg mindent megtettek, hogy úgy érezzem, én is közéjük tartozom. És ez mindenkivel így volt a szereplőtársak és stábtagok közül. Ettől aztán nagyon jól éreztem magam! Tényleg életem legszebb napjai voltak! 
Ezért aztán én is így teszek, ha forgatáson vagy színházban vagyok vagy bárhol ahová színészi munkám visz. Kedves vagyok mindenkivel. Segítőkész. Mert bár a színészet nagyon kemény munka, hosszú órákon keresztül tart és időnként nagyon kimerítő, kíváncsi vagyok, képes leszek-e még egy felvételt/előadást végigcsinálni, ha tudom, hogy mindig van valaki, aki tovább dolgozik, mint én. Mindig van valaki, aki keményebben dolgozik, mint én. És mindig van valaki, aki keményebben és tovább dolgozik mint én, mégis kevesebb pénzt kap érte. 

Szóval segít-e a dolgon, ha valaki bunkó vagy díva? Nem. 
Emellett pedig olyasmiért kapok pénzt, amit bármi másnál jobban szeretek a világon! Szerencsés vagyok! Igazán szerencsés! 
Szóval mindenkihez úgy állok, ahogyan nekem is jól esne, ha állnának hozzám. Tanmesének hangzik, tudom. De mindig az jut eszembe, hogy ezek a híres emberek mindent megtettek, hogy közéjük tartozhassak. Pedig ez nem lett volna kötelességük - egy pillanatra sem. Nem kellett volna bearanyozniuk a napomat, mégis megtették! Ahogyan a stábtagok és az összes asszisztens is. És... mindenki! 

Légy tehát kedves. És itt most nem műkedvességről beszélek. Légy önmagad. Légy hálás. Hűűű, tényleg hegyibeszédet tartok? 
De tényleg csak azért teszem, hogy szebb napotok legyen.
Tudom, mert nekem az volt. És fogadjunk, nektek is az lesz!
Forgatáson vagy azon kívül.
Szóval köszönöm Jen és Josh!
Forrás: MeganHayesActor Tumblr

2 megjegyzés:

  1. Ez remek cikk volt. Odavagyok az ilyen cikkekért. Olyan kedvesek:).
    Sajnálom,hogy kivágták pár jelenetét,mert tudom,hogy sokat felvettek ,vagy legalábbis párat. Például amikor Josht (Peeta) kitetoválja.

    VálaszTörlés
  2. Szuper volt ez az interjú :) Tényleg nagyon szépen fogalmaz. A kivágott jeleneteit nagyon sajnáltam én is. A többiek pedig rendesek voltak h ilyen kedvesen fogadták, annak ellenére h ő nem volt ismert színésznő.

    VálaszTörlés