2015. augusztus 30., vasárnap

Innen-onnan

Nézzünk mára is egy kupac egyéb hírt, mert abban sem vagyok biztos, egyébként lenne-e valami, ráadásul ezen hírek között van, ami már jó két hetes, ha tovább húzom, még inkább elveszti aktualitását.

A Jennifer Lawrence főszereplésével játszódó Joy című filmből láthattunk már előzetest és jelenetfotókat, most a film poszterét hoztam.


Jennifer Lawrence Dior-ral való együttműködéséből ezúttal rúzsreklám született, erről láthattok egy reklám-előzetest és néhány képet is.





Képek: USMagazin

Josh Hutcherson múlt vasárnap egy jótékonysági röplabdameccsen vett részt, ahonnan természetesen szintén vannak képeink. Josh szokásához híven nagyon dögös, én azonban csak ízelítőként teszek ki pár képet, a többiért IDE kattintsatok.



Képek: MTV News

Willow Shields a Teen Choice Awards környékén megjelent a mexikói Kids Choice Awards-on is, ahol ő képviselte az Éhezők Viadala csapatát és vette át a Kiválasztott 1. részéért járó Kedvenc Film díját.



Natalie Dormerrel a Los Angeles Confidentalban jelent meg egy interjú és egy fotósorozat. Az interjúban csak érintőlegesen van szó az Éhezők Viadaláról, épp ezért most nem fordítom, bár eltettem télre, hogyha jön ez a lecsengős időszak, hátha lesz kedvem lefordítani. Most a magazinban megjelent fotósorozat képeit láthatjátok:




Képek: LA Confidental

Julianne Moore-ról a Freeheld című film (a történetéről korábban EBBEN a bejegyzésben olvashattatok, hogy tudjátok hova tenni) kapcsán kaptunk két posztert is. A film magyar bemutatásáról még nincs infónk.



Az Annie Crestát alakító Stef Dawson is eljutott a New York-i Éhezők Viadala Kiállításra, aki nagyon élvezte, amikor a párja karakterét alakító Sam Claflintől leshetett el fogásokat, aminek segítségével ő is vagány csaj lehet. Erről képet is mellékelt Twitterén:

Forrás: @StefDawson
Az első filmben Thresh-t alakító Dayo Okeniyi is látható az American Backwoods: Slew Hampshire című TV-filmben, ami egy kőkemény horror. A műfaj kedvelőinek mindenképp ajánlom, bár ebben a következő előzetesben sikításból rengeteget kapunk, az azonban nemigen derül ki, milyen szerepet is alakít benne Dayo Okeniyi:



A Futótűzben az 1. körzetből származó Glosst alakító Alan Ritchsont is új filmben és szerepben láthatjuk, amelynek címe Lazer Team. Az akció-vígjáték sci-fi története szerint évtizedekkel ezelőtt egy kódolt üzenetet kaptunk, amelyet nem tudtak megfejteni. Legalábbis ezt akarták elhitetni az emberekkel, de az üzenetből két dolog mindenképp kiderül: az egyik, hogy nem vagyunk egyedül a világban, a másik, hogy a galaxis veszélyes hely. Az USA kormánya kiképez egy harcost, aki egy szuper energiával rendelkező ruhát felöltve legyőzhetné az ellenséget. Ám ez a ruha nem jut el rendeltetési helyére, mert baleset éri útközben, így ahelyett, hogy rátermett ember használná, négy szerencsétlen akarja kiképeztetni magát erre, és ők alakítják majd a címben szereplő Lézer Csapatot. Alan a négy idiótát kiképző edző lesz a filmben az előzetes alapján.


Szintén az első Éhezők Viadala filmben láthattuk Wes Bentley-t a különleges szakállú Seneca Crane szerepében, akit jövő csütörtöktől a Miénk a Világ című filmben láthattok a magyar mozikban is. Ehhez jelentek meg karakterposzterek, többek között Wes karakteréről is.


Szintén az első és talán a második filmben is szereplő Toby Jones [Claudius Templesmith - a Viadalok műsorvezetője szerepében láttuk az Éhezők Viadalában] látható Az Ükhadsereg legújabb feldolgozásában és annak előzetesében is:


Jöjjön ezúttal is a kishírek röviden rovatunk is még ha csak egyetlen hírecskével is:
  • Jennifer Lawrence az elmúlt napokban azt nyilatkozta a New York Times-nak, hogy Amy Schumerrel forgatókönyvet írnak. Az ugyan nem derül ki, hogy a két fiatal színésznő mit szeretne vászonra adaptálni, de azt igen, hogy mindketten játszanának is a készülő filmben.

4 megjegyzés:

  1. Natalie-t az első fotón alig ismertem meg, olyan fura az arca.

    VálaszTörlés
  2. Jen es amy egyutt logtak a napokban es egy koncerten hattertancoltak :"D

    VálaszTörlés
  3. Joshnak megkellene borotválkoznia :"D
    Úgy jobban néz ki😂

    VálaszTörlés