2013. szeptember 22., vasárnap

Kiválasztott szereplőválogatás - Gyűjtőposzt

No, gyűlik már egy ideje, de mivel holnap kezdődik a Kiválasztott filmek forgatása, ezért mindenképp érdemes ezt egyben látni. Ami engem illet, a következő szereplőket vártam, várom kiválasztásra és kihirdetésre. Aki már volt, azt értelemszerűen áthúzom: Alma Coin, Boggs, Annie Cresta, Paylor, Fulvia, Cressida, Messalla, Castor-Pollux, Dr. Aurélius. Jó lenne látni még Daltont, Tigrist, Delly Cartwright-ot [köszi a tippet!] és a Katnisst a Kapitóliumba kísérő csapatot: Jackson, Leeg-1, Leeg-2, Mitchell, Homes. Nem volt a fejemben, hogy Lyme parancsnoknak is komolyabb szerepe lehet, de ugye az ő alakítóját is ismerjük immáron. Én nem tartom kizártnak, hogy lesznek még kihirdetések, de tavaly a forgatás megkezdése után talán már csak Beetee-t hirdették ki, szóval az sem kizárt, hogy ez minden.





































19 megjegyzés:

  1. Én is még nagyon kíváncsi vagyok Katniss osztagára és Tigrisre :)

    VálaszTörlés
  2. Én valahogy lemaradtam Boggsról, most látom őt először. Hát, nekem eddig ő a legkevésbé sikerült választás ebben a castingban, nagyon unszimpatikus feje van, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

    VálaszTörlés
  3. És Delly Cartwright?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, azért kérdeztelek Titeket, mert simán benne volt, hogy kihagyok valakit. Pl. Delly-t. Pótolom is :) Köszi!

      Törlés
  4. Heló! Azt már lehet tudni hogyan osztották el a történetet a két részhez? A könyv alapján mennyi lesz az első filmben?
    Köszi: Lulcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosat még nem merek mondani, de a Francis interjúkból úgy rémlik, hogy arra utal, hogy Peeta megmentése után lesz az első vége. Az amúgy tényleg fele-fele arány lenne.
      A 400 napos visszaszámlálásnál írtam róla, itt: http://ehezokviadala.blogspot.hu/2013/10/400-nap-kivalasztott-1-reszenek.html (Vagy ha kattolni akarsz, akkor oldalsáv/cimkék/visszaszámlálás ott megtalálod :)

      Törlés
    2. Köszi Ancsi, majd utánanézek :)
      Lulcsi

      Törlés
    3. Én tutira gondoltam h Peeta megmentése lesz az első rész vége :)
      Hogy mindenki megőrüljön 2015-ig :D

      Törlés
  5. Ez a Boggs nekem se jön be túlzottan. :(
    Legjobban szerintem Michael Clarke Duncan illene a szerephez, hisz több filmjében eljátszotta a nagydarab, erős de mégis meleg szívűt, csak sajnos ő tavaly elhunyt.
    Második jelöltem pedig Idris Elba lett volna. Hozzá meg a tapasztalt, bölcs és áldozatkész szerepek illenek, ráadásul akciójelenetekben is jól mutat (például a Thorban)
    Ezt az illetőt viszont még életemben nem láttam, és nem is hallottam felőle. Remélem olyan jól fogja eljátszani, hogy a két Kiválasztott után befut :D

    VálaszTörlés
  6. azt mindig aztr hittem hogy leeg 1 és 2 férfi xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még jó, hogy a bemutatásukat követően azonnal tisztázza Katniss, hogy két lányról van szó. Kattolj a feliratra, az a hivatalos bejelentésre visz, ahol hoztam a karakterekkel kapcsolatban idézeteket, hogy tudjuk hova tenni őket.

      Törlés
  7. Hmm. az eddigi filmek egyik legfontosabb tényezője a kifogásolhatatlan szereplő gárda, kivéve thor öccsét, nah meg Lennyt :D Úgy hogy kíváncsi leszek, hogy ezzel a sok "új" szereplővel mire megy Francis Lawrence.

    VálaszTörlés
  8. Ki az az Antonius? (lehet, hogy hülye vagyok, de nem emlékszem rá) :oo

    VálaszTörlés
  9. Én sem emlékszem semmilyen Antoniusra.

    VálaszTörlés
  10. Nem tudod, hogy Plutarch-ot ki fogja játszani?

    VálaszTörlés
  11. Ancsi, akkor most Dellyt kihagyják a filmből? Erre vonatkozó információt ugyanis, sehol sem találok. :(

    VálaszTörlés
  12. Nagyon tetszett a film de ki azaz Antonius ???

    VálaszTörlés
  13. Válaszok
    1. Antonius Snow elnök egyik minisztere, aki nem szerepel a könyvben.

      Törlés