2013. szeptember 23., hétfő

Megan Hayes és Daniel Bernhardt a Futótűzről

A két mellékszereplőt alakító színészről ITT olvashattatok korábban röviden, és azóta nem is hallottunk olyan sokat róluk. Most azonban mindketten beszéltek egy kicsit a filmről, én pedig érdeklődve olvastam, hallgattam és fordítottam az anyagokat.


Megan Hayes-szel (6. körzetbeli morflingfüggő nő, aki megmenti Peetát a mutáns majmok támadásától - róla korábban ITT volt már egy cikk) a Dread Central készített interjút, amelyben a Futótűzön kívül a +1 című filmről beszél, de én a Futótűzre szorítkoznék ez alkalommal is:

Mesélnél egy kicsit arról, milyen élmény volt az Éhezők Viadala: Futótűz-ön való munka és elmagyaráznád kik is azok a morflingfüggők, azok kedvéért, akik nem tudják?
Nem tudom, mennyit mondhatok erről. Én egy a hatodik körzetből származó Kiválasztottat alakítok. A morflingfüggők olyan emberek, akik betegesen függenek egy morfling nevű drogtól, ami egyfajta morfin-szerű fájdalomcsillapító, ami nagy mennyiségben kábítószer. Az Éhezők Viadalán szerzett élményeim azonban jobbak nem is lehettek volna. Mindenkivel nagyon jól kijöttem, és fantasztikus élményben volt részem. Nagyon klassz szerep volt az enyém, [Francis Lawrence] a rendező hihetetlenül kedves és nagyon okos volt, és pontosan tudta, mit is akar. Összességében minden nagyon jól sikerült.

Mennyivel volt jobb az ellátás az Éhezők Viadalának forgatásán, mint a +1-en?
Az Éhezők Viadalán nemigen tudtam részesülni az ellátásból, mert nagyon szigorú diétán voltam, amelynek során sokat kellett fogynom és betegesen alultápláltnak kellett látszanom. De minden nagyszerűen nézett ki, én azonban alapvetően nagyon sok mandulát, és rengeteg gyümölcsöt, zöldséget ehettem csak.

Azért érdekes egybeesés, hogy mind az Éhezők Viadala-beli karaktered, mind pedig a +1-ben látható valamiféle függőségtől szenved. 
Tudom! Hát nem nagyszerű? Nem hazudok, azért szorítok, hogy ez legyen az a skatulya, ahova beskatulyáznak!
Forrás: Dread Central

Daniel Bernhardt a 9. körzetben szereplő kiválasztottat alakítja a filmben, és a Maximo TV beszélgetett vele a Miss India America Beauty Pageant vörös szőnyegén. A beszélgetésről videófelvétel készült, az alábbi összefoglalót az alapján készítettem:

A színész először arról beszél, hogy nem járt még Indiában, de nagyon szeretne, és hogy Sri Lankán járt jó régen egy filmforgatás kapcsán. Ekkor vetődik fel, hogy ő az Éhezők Viadalában is szerepel, mire a színész terelni kezd, mondván, arról nem beszélhet, pedig nem nagy kulisszatitkokat kérdez tőle a riporter, hanem, hogy kivel dolgozott együtt a legnagyobb izgatottsággal. 
Aztán végül az Éhezők Viadaláról (a Futótűz forgatásáról) azt mondja, hogy nagyszerű élmény volt, hogy alig várja, hogy a film megjelenjen a mozikban, és hogy azt gondolja, fantasztikus lesz a film.
Hogy kivel dolgozott legszívesebben, arra végül azt válaszolja, hogy mindenkivel. Ha ismerjük a stábtagokat, tudjuk, hogy mindenki milyen csodálatos színész.
Mi lenne a legjobb túlélési tipp, amit olyasvalakinek adna, akinek életben kellene maradnia? Keressen vizet. Aztán mesél egy hasonló témájú TV műsorról, amelynek kapcsán benne is felmerült ez a kérdés, és végül arra jut, hogy azt tanácsolná, "tüntesd el a nyomaid és keress vizet!"
Az Éhezők Viadalában az egyes karakterek arra kényszerülnek, hogy embert öljenek. Ő megölne-e bárkit is, hogy megnyerje a Viadalt? Nem. Ha a lánya élete forogna kockán, akkor talán, de egyébként fel sem merül, mert ő alapjában véve egy nagyon békés ember. 
Végzett-e edzéseket, hogy felkészüljön a filmre? Igen, de ő folyamatosan edzésben van. 
Aztán lassan át is lép egy másik filmre, amelyben Jennifer Lopezzel forgat, így a beszélgetés fonala abba az irányba megy el.
Forrás: MaximoTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése