2013. szeptember 14., szombat

Egy mondatban

Ismét három egy mondatos, vagy legalábbis nagyon rövid nyilatkozatot/interjú részletet hozok most, amiknek külön-külön bejegyzést nem szentelnék, de azért érdemes elolvasni őket. Ráadásul három, gyakorlatilag egymást váltó színészről van szó: Lenny Kravitzről, aki már maga mögött tudja az Éhezők Viadala kalandot, és Natalie Dormerről és Julianne Moore-ról, akik pedig még előtte állnak. Aki nem olvasta a második könyvet (létezik itt még ilyen?) annak SPOILER-es Lenny nyilatkozata, úgyhogy el is teszem az ugrás után:




Lenny Kravitz A HollywoodReporter-nek mesélt azzal kapcsolatos érzéseiről, hogy nem látjuk már viszont a sorozat utolsó két filmjében:
- A halál jelenetem után mindenkinek leesett, hogy "A francba, te már nem térsz vissza!" De az ember tovább lép. - mondja nevetve. - De nagy élmény volt, amíg tartott.

A Metro brit kiadása Natalie Dormerrel beszélgetett (leginkább a Trónok harcában látott szerepéről), majd a végén megkérdezték a Kiválasztott 1. és 2. részében szerepléséről is.
- És szerepelsz az Éhezők Viadalában is ugye, a 3. és 4. filmben? 
- Tényleg alig várom már, hogy elkezdjük, mert nagyon tetszett az első film.

Julianne Moore máris twitterén (@_juliannemoore) reagált a kiválasztására, mégpedig ezt írta:
- Mindenkinek köszönöm a gratulációkat - örömmámorban úszok, amiért tagja lehetek az Éhezők Viadala: Kiválasztott csodálatos szereplőgárdájának! 

Nos, az újak lelkesedése megvan, mi pedig ezt kicsit sem bánjuk. :)

6 megjegyzés:

  1. Úúú most esik le. :O Lenny Kravitz Zoe Kravitz apukája, ami azért vicces mert Zoe A Beavatottban játszik. Nahát, érdekes felfedezés... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, hogy ő lesz Christina. Pedig épp ma néztem az IMDB-t, kit ki alakít :) De amúgy arról már többször olvashattunk, hogy Zoe együtt szerepelt Jennel is az X-men: Az elsőkben, szóval azért kicsi a filmes világ ;)

      Törlés
  2. Azért nekem kicsi hiányozni fog Cinna/Lenny jelenléte az utolsó két filmben. De így lett megírva. :(

    VálaszTörlés
  3. Ancsi be tudnád tenni ide kommentbe a linkjét Natalie Dormer interjújának? Nagyon megköszönném! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Be tudtam volna, de innen nem tudsz másolni, szóval inkább linkeltem a bejegyzésben a "Metro brit kiadásá"-ra. Szóval katt oda :)

      Törlés
    2. Bepötyögtem volna, de így ezerszer jobb! :)

      Törlés