2013. szeptember 29., vasárnap

Mozimánia az újságárusoknál

Ahogyan arra Vivi felhívta a figyelmemet, épp a napokban jelent meg a Mozimánia, benne egy "röpke" 4 oldalas cikkel. Új kép állítólag (nyilván) nincs benne, de aki magyar nyelvű cikkre vágyott, azt immáron csak 595 Ft újságárusnak történő átadása választja el attól, hogy elolvashassa azt. Őszintén kívánom, hogy legyen benne újdonságtartalom, mert egyébként elég bosszantó ám, amikor egy hasonló összeg leperkálása után jön rá az ember, hogy semmi újat nem olvasott. Majd jelezzetek, mi a helyzet, addig is itt a címlap. Magyar nyelvű, na mit szóltok hozzá? :)

Ja, és továbbra is él az a kérésem, hogy ha bármi MAGYAR VONATKOZÁSÚ Futótűz infótok van (mint ez az újság/cikk/, vagy magyar nyelvű poszter, szinkronos előzetes...), amit szívesen megosztanátok az oldal olvasóival, azt írjátok meg nekem az oldalsávban található címre. Mert ahogy azt már többször írtam, én alapvetően kinti anyagokból dolgozok (ugye, mert az oldal is azért jött létre, mert nincs sok magyar nyelvű anyag), viszont épp emiatt nagy az esélye, hogy a magyar nyelvű anyagokba aztán nem is botlok bele. Pedig ami izgalmas, annak - szerintem - itt a helye :) Most pedig - a film közeledtével - ezek valószínűleg sűrűsödni fognak, szóval, ami nincs nagyon szem előtt, mégis klassz, azt szívesen kitenném valamilyen formában.

Forrás: Mozimánia Facebook

Szkennek - amelyeket Vivinek köszönhetünk - az újságból az ugrás után:








6 megjegyzés:

  1. Ha már magyar vonatkozás: ebből nem lehet igazán anyagot csinálni, viszont érdekesség lehet, hogy tegnap a Fókusz Plusz adásában az egyik riportban(külföldről hazatelepült magyarok) volt szó egy mérnökről(nem emlékszem a nevére, és nem tudom visszanézni), akinek a 360 fokos kameráját a Futótűznél is használták, gondolom az aréna jeleneteknél. A magyarok itt is megjelennek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Petra!
      Na, ezt az infót már megkaptam. Holnap lesz róla bejegyzés, linkkel meg minden.
      (De lécci máskor e-mailben, megvan az oka, miért úgy kérem ;)

      Törlés
    2. Hát ez pazar ! :D
      Mondjuk nincs olyan újdonság amit ne Ancsitól kapnánk először , de azért én mégis biztos hogy megveszem.

      Törlés
    3. Vegyed-vegyed! :) Isten ments', hogy le akarjalak beszélni ;)

      Törlés
    4. Bocsi! Gondoltam is rá, de olyan picike hírnek tűnt...de mégis lesz anyag. Máskor majd belekalkulálom :)

      Törlés
    5. Mondjuk, ha a nagyobb hírek ekkora fordulatszámmal pörögnek mint most, akkor nem biztos, de holnap kora délutánra valszeg be bírom időzíteni.

      Törlés