2013. szeptember 19., csütörtök

Két új still a német Bravo-ból

Egy német nyelvű újságból került elő egy szkenn, amelyen egy új kép is látható filmből. Úgy látom, ma still-es napunk van :)) Viszont, mivel ezen a képen írás is van, meg másik kép, még nem kerül be a Jelenetfotók aloldalra, csak majd, ha lesz belőle jobb minőség. Akkor természetesen itt is cserélem, vagy újra jelentkezem vele.

UPDATE: Előkerült egy kicsit jobb minőségű verzió, és egy másik kép is. Nyilván a benne lévő sárgás-barna csíkok az eredeti újság feliratai voltak, azt "húzták le". Szóval lesz ezekből még jobb is, de egyelőre ez van.



Forrás: QuarterQuellOrg

3 megjegyzés:

  1. Egyébként az újság címoldalán Jennifer Lawrence van és 2 oldalas róla a cikk. Az egyik a magánéletéről beszél a másik az Éhezők viadaláról (már amit megértettem a német szövegből) egyébként több kép van a cikkben...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha megvan Neked, és gondolod, szkenneld be és küldd el az oldalsávban található e-mailcímre, szívesen kiteszem a többi képet is (pláne, ha nem voltak még), és a cikket is szívesen fordítom. Az Éhezők Viadalásat legalábbis mindenképpen.
      Én a neten csak ezekkel futottam össze, szóval egyelőre csak ezt tudtam prezentálni.

      Törlés
  2. Amikor először megláttam a kiírást csak arra figyeltem hogy Bravo mire na nekem azonnal el kell mennem egy ujságoshoz melyik bolt van a legközelebb? Csak azután vettem észre előtte a német feliratot :-)

    VálaszTörlés