2013. szeptember 23., hétfő

Katniss portré az Empire címlapján

Hát, épp a napokban panaszkodtam, hogy nem annyira jönnek a tartalmas anyagok, mint szeretném, nos, ez a mai napra nem érvényes. Túl vagyunk két forgatási képen (Oké, az épp egy posztba is mehetett volna, de külön jöttek, és mindkettő akkor volt izgi), olvashattatok egy két interjús bejegyzést a Futótűz mellékszereplőitől, majd egy dupla szereplőválogatós hír is előkerült. Most ugyan csak szimpla címlapot hoztam, de azon Katniss-t láthatjuk az Empire magazin mozikülönlegességekről szóló különkiadásának címlapján:

Forrás: Empire online
És aki azt gondolná, végeztünk mára, az nyugodtan menjen aludni, de van még egy félhivatalos filmzenei hír, de ahhoz ismét pici türelmeteket kérem. De elviekben ma este még kirakom...

5 megjegyzés:

  1. Nem akarok belekötni, de nincs elírva? Mert az van oda írva, hogy: Jennifer Lawrence Catches Fire in The Hunger Games . Vagy én látom rosszul?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ... In The Hunger Games 2.
      Nem értem, mi lenne elírva?

      Törlés
    2. Catches Fire Catching Fire helyett

      Törlés
    3. Ja, hogy úgy :) Okés.
      Az van, hogy a mondatban nem a film címe szerepel, hanem egyfajta szójátékként van benne ez a "Cathes fire". A mondat valami olyasmit jelent, hogy "Jennifer Lawrence lángra lobban az Éhezők Viadala 2. részében."
      Csak bármennyire is szeretném, a magyar fordításban - itt - sántítana, ha a Futótűz kifejezést próbálnám beleerőltetni. [a 'to catch fire' magyarul 'lángra kap']

      Törlés
    4. Így már értem :) Köszi a magyarázatot.

      Törlés