2013. szeptember 23., hétfő

Filmzenei kis hírek

Először is van egy borítónk(?) vagy ezt az ikont csak a kintiek készítették vajon a filmzenés hírekhez?? Passzolom, de nekem már ez is új volt:


Éstovábbá újabb zenekarról tudni, hogy írtak egy számot - sőt, ők úgy nyilatkoznak, hogy ez a szám rajta is lesz! - a Futótűz filmzenei albumára. A hír az NME cikkében jelent meg, kint kész tényként kezelik, én azért írtam az előző bejegyzésemben is 'félhivatalos't, és tartom magam ehhez most is, mert én csak akkor tekintem majd hivatalosnak az infót, ha a Lionsgate mondja. Na, de nem húzom tovább, itt a cikk:

A The National elárulta, hogy írtak egy új dalt az Éhezők Viadala: Futótűz hamarosan megjelenő filmzenei albumára. 

Az NME-vel való beszélgetés során a zenekar frontembere, Matt Berninger elmondta, hogy a szám eredeti címe, a Dying Is Easy túl sötét volt a döntéshozók szerint, ezért a zenekarnak Lean-re kellett változtatnia azt.

- A dal majdnem kihullott a rostán, mert túl komornak bizonyult az Éhezők Viadala (Futótűz) filmzenei albuma számára, amiről én azt gondoltam, hogy elég vicces, ha azt vesszük, hogy itt gyerekek gyilkolják egymást, nem tudom, hogy lehetne valami még annál is komorabb. - mondta [Matt Berninger]. - Így aztán meg kellett változtatnunk a szám címét, de igazából megszerettem az új címet, a Lean-t. 

Hozzátette: - A dal eredeti címe Dying Is Easy volt, és szerintem azt gondolták, hogy ez túl sötét. De az a helyzet, hogy megértem. De igazából egy nagyon jó munka volt... Klassz volt hogy mennyire másképp csináltunk dolgokat, mint általában. - hogy valamit valami máshoz írtunk. Volt egyfajta nyomás rajtunk emiatt, de ugyanakkor tényleg nagyon élveztük is.
Forrás: NME

A Coldplay Atlas című számához pedig póló is készült, ennek képét az ugrás után láthatjátok:


Forrás és rendelési lehetőség: Coldplay Fanfire

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése