2013. szeptember 5., csütörtök

Tiktak - avagy valamire megint várunk :)

A HungerGamesExplorer oldalán újabb visszaszámláló indult el, igencsak dizájnos. Az első visszaszámlálója holnap este 7-ig számlál vissza. Nem tudni mire, ha tippelni kellene, én a Coldplay számra tippelnék, az (is) holnap jön, de ki tudja. Mondjuk ezzel lehetne játszani a filmzenei album többi számának megjelenésével, de sok minden másra is lehet használni. Meglátjuk. Izgi!!! :)

UPDATE: A kintiekben felmerült, hogy esetleg a film megjelenéséig hátralévő hetekre van beosztva az óra, és utánaszámolva, ebben is lehet valami, hiszen ha figyelembe vesszük, hogy kinn pénteken jelenik meg a film, és a mai pénteket is beleszámoljuk, akkor mostantól nov. 22-ig pont 12 péntek van. Természetesen ez is csak találgatás, ma este azért már több minden kiderül. :) Mondjuk már csak azt nem értem (így vagy úgy), hogy miért a 12-essel kezdték a visszaszámlálást, miért nem az 1-essel?? Na jó közben leesett. Ha visszafelé haladunk, akkor a visszaszámlálásra fog utalni. :D

Forrás: TheHungerGamesExplorer

3 megjegyzés:

  1. Wow, ez nagyon kirááály! *.*

    VálaszTörlés
  2. szerintem azért,mert ugye 12 hét van még vissza,és lehet visszafele megyünk..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt próbáltam megfogalmazni az UPDATE-ben, de ezek szerint nem volt egyértelmű. Illetve: olvasni is tessék, ne csak írni ;)

      Törlés