2013. szeptember 28., szombat

Gyorshírek reggelre

Néhány rövidke, külön-külön bejegyzést nem érő, mégis valamiért izgalmas infó (és/vagy szolgálati közlemény), így nap elejére:
  • Múltkor jeleztem már, hogy a Kiválasztott filmekkel párhuzamosan a Dumb és Dumber folytatása is épp most zajlik Atlantában, sőt Jennifer Lawrence annak készítőivel utazott a helyszínre. Most kiderült, hogy a filmbe is bekerült, egy rövidke cameoszerep erejéig. Majd lessétek a filmben, ha egyszer mozikba kerül :)
  • Megjelent egy hosszabb sajtóközlemény a kintiek október 1-jei jegyelővétele kapcsán, ami számunkra kevéssé lenne érdekes, ám azt is megtudhatjuk belőle, hogy aznap, tehát október 1-jén a Fandango megjelentet a filmből egy új, exkluzív, kulisszák mögötti kisfilmet az IMAX-es résszel kapcsolatban.
  • Éstovábbá, aki kinn előrendeli a jegyét, az egy akció keretein belül letöltheti a filmzenei albumról a Phantogram Lights című számát. Ha pedig egyszer az nyilvánosságra kerül, akkor itt is hallhatjátok, amint elérhető lesz.
  • Még a mai napon tervezem befejezni az Empire cikkének fordítását (1. rész ugye ITT - addig olvasgassátok, már az sem rövid), illetve előkerült egy szkenn a TotalFilmből is, abban is van két cikk is, azokat is igyekszem mielőbb hozni. :)
  • Illetve tudjatok róla, hogy folyamatosan frissítgetem majd a filmzenei album számlistájának bejegyzését, hogy egyben legyenek a Futótüzes számok, és hogy könnyen megtaláljátok, egy jódarabig ez valószínűleg kinn lesz oldalsávban is. Ugyanez a helyzet a Szereplőválogatós gyűjtőposzttal is. 

3 megjegyzés:

  1. Kulisszák mögötti kisfilm a Futótűzből ?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amilyen a DVD-ken szokott lenni extraként, hogy hogyan készült. :) Ha jól értelmezem.

      Törlés
  2. Huhú az Éhezők Viadalának is annyira jók lettek az extrái, mondjuk először is vetítsék a filmet aztán majd lesz időm kattogni az extrákon :)

    VálaszTörlés