2013. szeptember 12., csütörtök

Tiktak 11: Nyerj egy jegyet a Los Angeles-i premierre!

Minden visszaszámlálás és rákészülés nélkül kitették a visszaszámlálás 11-es számú meglepetését, ami egy nyereményjáték, amelynek során amerikai rajongótársaink egy-egy kétszemélyes jegyet nyerhetnek a film november 18-án megrendezésre kerülő Los Angeles-i premierjére.
Ennek a mondatnak amúgy a - számomra - legfontosabb információtartalma az amerikai premier időpontja, mert hetek óta az jár a fejemben, hogy tudjuk a világpremier helyszínét és időpontját, és még két másikat (Berlin, Párizs), de a Los Angeles-iről még szó sem volt. Na, most van. Az, hogy mi effektíve nem nyerhetünk, nem nagy meglepetés számomra, engem hidegen hagy, de tájékoztatásul mindenképp jelzem. Nézzük azért a részleteket, mert izgi ez azért. Mit is nyer a győztes:
  • Két jegyet, az Éhezők Viadala: Futótűz Los Angeles-i premierjére, 2013. november 18-ára. A jegyeket csak aznap lehet átvenni, másra át nem ruházhatók.
  • A győztes frizuráját (50 dollár értékben) profi fodrászok készítik el a jeles alkalomra.
  • A győztes profi sminket is kap (szintén 50 dollár értékben). Ez utóbbi amúgy szerintem az egyik partner vagyis konkrétan a HGGirlOnFire meglepetése, ugyanis 75 ilyen partner van, szóval - ha jól értelmezem - 75 páros lesz nagyon szerencsés.
  • A győztesnek be kell töltenie 13. életévét, és ha még nincs 18, felnőtt felügyelete mellett vehet csak részt az eseményen. 
  • A győztes csak amerikai (esetleg kanadai) állampolgár lehet. (Kanadából is kizárják a Quebec-ieket)
  • A győztesnek maga kell gondoskodnia az utazásáról, kajájáról, saját felelőssége, hogy hogyan jut el a premierre.
Jelentkezési lap: TheHungerGames Facebook

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Mondjuk az okát én sem értem, mert ha Te vállalod, hogy odautazol, szállást kaját fizetsz, akkor miért nem nyerhetsz? Mondjuk az lehet még benne, hogy a helyieket akarják támogatni. Passz.

      Törlés
    2. Különösen az furcsa, hogy Kanadaiak játszhatnak, de québec-iek nem. A francia-kanadaiakat sem támogatják. :D

      Törlés