2013. szeptember 26., csütörtök

Christina Aguilera szám Futótűz albumán + újabb címlap

Christina Aguilera is írt egy tweet-et, amelyből arra következtetni, hogy akár őt is meghallgathatjuk a Futótűz filmzenei albumán - így akár a filmben is. Ez a héten már a második filmzenés pletyka, szóval nagyon érik már a filmzenei album számainak kihirdetése. Mondjuk az a jövő hónapban már mindenképp várható. A hírt aztán időközben a Lionsgate is megerősítette saját Twitterén, szóval a hír hivatalos!!

Egy hang, amely senki máséhoz nem hasonlítható, @XTina is hallható a Futótűz filmzenei alnumán a We Reamin című számával, amelyet a film számára írt. - írja a Lionsgate.

Forrás: @TheHungerGames

Szeretem az Éhezők Viadala alapvető üzenetét. A "We reamin" egy különleges új szám, amely üzenet a rajongóknak, és amely ugyanakkor azt is kifejezi, hogyan érzek a filmmel kapcsolatban. 

Az Futótüzet a Total film The Cool Issue című moziválogatása is kiemeli, és szerintem innen is lesz cikkünk, mert láttam már egy - egyelőre csak nagyon rövid - Francis Lawrence idézetet Total Filmből, mindenesetre egyelőre csak címlapunk van:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése