2013. szeptember 24., kedd

Hivatalos: Homes szerepében Omid Abtahi

Na, ő már Katniss osztagának szerepeit is osztogatják :)


Omid Abtahit csak az Éhezők Viadala: A kiválasztott, 2. részében láthatjuk Homes szerepében,  Katniss osztagának tagjaként, utolsó erejéig segítve a lányt, hogy eljusson Snow elnök rezidenciájáig.

Omid Abtahi a foglalkoztatottabb színészek sorába tartozik. Rengeteg sorozatszerepe közül talán kiemelkedik a 24, ahol több epizódban volt látható, a Last Resort - A belső ellenség, és látható az NCIS legújabb részeiben és felbukkant a Revolution-ben is. A sorozatokon kívül van mozis tapasztalata is, hiszen szerepelt Az Argo-akcióban is. 

A karakterről íme néhány idézet a könyvből:

"Van még két idősebb srác, Mitchell és Holmes. Szinte sosem beszélnek, de ötven méterről eltalálnak egy porszemet a cipőd orrán." [Igen, el van írva Homes neve az első megjelenésnél a könyvben. Egy darabig bizonytalan is voltam, hogy akkor most mi is a karakter neve.]
[...]
"– Micsoda? – kiáltom, és már indulok is vissza a híd felé. Nem hagyom, hogy azok a szörnyek bárkit megöljenek az osztagomból. Ám ekkor Homes elkapja a vállamat, és visszaránt.
– Ha most visszamész, hiába áldozták fel az életüket, Katniss. Már úgysem tudsz segíteni rajtuk. Nézz oda! – Homes arrafelé biccent, ahonnan jöttünk."
A részletek Suzanne Collins: A kiválasztott című regényéből származnak.

5 megjegyzés:

  1. Nem így képzeltem szinte semmi nem hasonlít, de ez nem azt jelenti hogy a jövőben nem lehet jó Homes. (Én fiatalabbnak képzeltem a könyvben ír erröl valamit?)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Na, közben a bejegyzésben válaszoltam is. Elsőre el van írva, de Homes. Mondjuk erre a kép - szerintem - választ ad.

      Törlés
  3. Én sem így képzeltem el de nem azt mondom, hogy nem lesz jó Homes. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy hogyan alakít majd ahogyan a többiekre is.

    VálaszTörlés