2013. szeptember 21., szombat

Visszaszámlálás: Már csak 2 hónap a Futótűz filmváltozatáig

Hűű, nehéz elhinni, de most már csak 2 hónap választ el minket a Futótűz bemutatójáig. A várakozás egyre kézzelfoghatóbb, a stúdió marketingesei is egyre nagyobb hévvel készülnek és újabb és újabb meglepetésekkel szórakoztatnak. Mondjuk az általam izgalmasabbnak gondolt cikkek nekem hiányoztak az elmúlt hónapból, de biztos vagyok benne, hogy azért ez az elkövetkezendő időszakban változni fog.
  • Előbb egy Győztes-bannert készítettek nekünk, de hogy még izgalmasabbá tegyék felfedését, naponta csak 1-1 győztest mutattak meg róla, míg végül kialakult a csoportkép.
  • Kaptunk új stilleket is, de valahogy ezek még igazán értelmes, élvezhető felbotnásban nem jelentek meg: Először a Futótűz jövő évi naptárában láthattunk néhány új képet, ezek közül azonban csak egy, a Győzelmi Körutas jelent meg kicsit nagyobb minőségben. Ezeken kívül azonban csak a héten kaptunk egy új képet, amelynek Plutarch a főszereplője, majd a német Bravo egy cikkéből került elő két új kép.
  • Aztán, amikor már csak 12 péntek volt hátra a film bemutatójáig (a kinti bemutató napját, november 22-őt is beleszámolva) elindítottak egy órát (én már csak Tiktak néven hivatkozok rá), amelyen minden pénteken vagy legalábbis hét vége felé felfednek valami izgalmasságot. Mondjuk egyelőre úgy érzem, nem a nemzetközi nézősereg ennek kedvezményezettje, de visszaszámlálásnak kiváló.
  • Kis csúszással, augusztus 26. helyett szeptember 6-án kaptuk meg a Coldplay Atlas című számát, ami ugye a filmzenei album első leleplezett száma. A filmzenei album további számairól egyelőre nincs hír, bár én már nagyon várom őket.
  • Bár csak az októberi Vanity Fairben fog megjelenni egy portrésorozat a film tagjairól, de mi már láthattuk a szkenneket. Az ide tartozó cikket is lefordítottam, bár valóban nem volt túl sokatmondó.
  • Az Éhezők Viadala központi oldalára felkerült egy-egy karakterkép az új szereplőkről (és egy-egy hosszabb leírás az őket alkotó színészekről), ezeket is láthattátok, és a szereplők aloldalra is bekerültek.
  • Fény derült a film amerikai premierjének dátumára is, amely 2013. november 18. Azért ez érdekes, ha azt veszem, hogy jó eséllyel nálunk is 19-én (kedden) már lesz premier előtti díszbemutató.
  • Kaptunk képeket az első Futótűz termékekről: néhány Covergirl smink és a filmben is látható tréningruhák képében. 


2 megjegyzés: