2013. szeptember 30., hétfő

A Yahoo Movies bemutatja a Futótűz végső poszterét

És húúúúúúúúúú. Ez is királyságosság!! Úgy látom, a Lionsgate grafikusai erőst összekapták magukat :)

Forrás: YahooMovies - Credit: Lionsgate
A Lionsgate amúgy vicces dolgot csinált, mert fogta ennek a poszternek sok-sok nyelvű verzióját, és egymás mellé/alá pakolta őket. Az ugrás után megláthatjátok, mit kaptak eredményül. Csak elvakultaknak :)


Forrás: TheHungerGames Facebook

13 megjegyzés:

  1. Juhúú. Annyira tetszik ez a poszter és azok amiket mostanában kiadtak. :)

    VálaszTörlés
  2. Úúú. Még csak most vettem észre, hogy november 21 van a poszterre írva és, hogy a többi nyelvűnél is a saját a dátumuk van feltüntetve. Viszont hogyhogy november 21-e van írva és nem 22-e, mert úgy tudtam hogy ott 22-én lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, passzolom.
      Múltkor mintha a Beavatott oldalán is azt olvastam volna Borkánál, hogy annak a bemutatója is előrébb került egy nappal. Azt tudom esetleg kilogikázni, hogy vagy ők is átálltak/nak a csütörtöki műsorváltásra, vagy csak a nagyobb filmeket ők sem akarják később bemutatni, mint más országokban. De passz.

      Törlés
    2. Viszont a Tiktak is pénteken indult, aztán második hete óta csütörtökönként van, ez is gyanús.

      Én viszont nem bírom átállítani az én Futótűz visszaszámlálómat, mert azt nem regisztrálva csináltam még, az 22-ig számol vissza. De lehet csinálok újat. Erre az új poszterre esetleg érdemes. Nem is rossz ötlet :P

      Törlés
  3. Oké azt hiszem megvan az új kedvenc képem :) Ez a kép eszméletlen jól néz ki!

    VálaszTörlés
  4. Lehet csak én vagyok így, de....nekem ez a kép, meg az előző is ami kijött....meg úgy majdnem ilyen összes hivatalos poszter vagy albumborító vagy akármi annyira mű....Mindent rádobálnak, szét van photoshoppolna, engem kicsit taszít. Egy minimalistább stílust sokkal jobban el tudnék képzelni neki. Az Éhezőknél nem éreztem ezt, de itt nagyon. Én meglátom a képeket és csak vonogatom a szemöldököm. De lehet csak én érzek így.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nem kérdés sajnos, hogy szét van ps-elve, bár szerintem az Éhezők utolsó posztere is szét volt. Ezek mindig ilyenek sajnos. Én annak örülök, hogy továbbléptünk az indiánlányon.
      De nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, ne érts félre :)

      Törlés
  5. Hűűű, nagyon tetszik! Az utóbbi két poszter (ez és a vörös) egyszerűen gyönyörű *-* És ez nekem jobban bejön, mint a tavalyi Éhezők Viadalás (pedig azt is szeretem :)

    VálaszTörlés
  6. Ezazzzz, véééégre! :) Nagyon bejön, az előző is ütött és ez is, végre rájöttek, hogy ez a vöröses árnyalat kell ide, ez az igazán "Futótüzes" :)

    VálaszTörlés
  7. Ó, ez nagyon király. :D Bár nekem az előző talán egy árnyalatnyit jobban tetszik, de ez is baromi jó.

    VálaszTörlés
  8. Nemtom észrevettétek-e hogy Katniss haja nincsen olyan Katnissesre fonva?! De ez nem negatívum, imádomm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már konstatáltam magamban, bár az előző pirosason sincs már befonva. Így is, úgyis jó szerintem is. :)

      Törlés