2013. szeptember 4., szerda

Új portrék a Vanity Fair októberi számából

Bár cseppet át lettünk vágva az este, azért a jó hír, hogy legalább végre vannak újabb anyagok, amelyekből szemezgethetek, szóval ma biztosan lesz még friss ezen kívül is, ezzel tudok csak vigasztalni minden lelkes - és az elmaradt meglepetés miatt csalódott - olvasót, így magamat is :)

Most a Vanity Fair portéit mutatom meg, amelyek majd a 2013. októberi számban jelennek meg, de nekünk bezzeg már vannak róla szkennjeink :)


Az ugrás után még lesz egész alakos Jen, illetve Gale, Finnick, Peeta és Effie portré is.


Forrás: Fashion Scans Remastered
 Természetesen ennek a szövegét is tervezem lefordítani, ráadásul minél hamarabb.


Forrás: @epnebelle


8 megjegyzés:

  1. Hú, szerintem ezek a képek nagyon ellettek találva! :)Jennifer ruhája álomszép, bár számomra rejtély hogyan tudott benne mozogni. :D

    VálaszTörlés
  2. Amúgy most kezd összeállni, hogy kinn valami nemzeti ünnep volt, ezért nem volt semmi hír, mert senki nemdolgozott. De én is örülök, hogy van valami :)

    VálaszTörlés
  3. Wow, milyen gyönyörű itt Katniss! <3 Eddig ez a kettő a kedvenc ilyen esküvős képem róla, az első kiválóan látszik a sminkje. Tényleg olyan "madaras", fantasztikus!

    VálaszTörlés
  4. Csak szerintem nem hasonlít egyáltalán az a kép Gale-re? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a Peetás az pont gázabb, mint a Gale, nekem azzal semmi bajom.

      Törlés
    2. Nem akarom beismerni, de a Peetás kép tényleg elég gáz lett és valahogy a Gale képe most jobban tetszik. Viszon Katnissnek gyönyörű ruhája és a sminkje is. :))

      Törlés