2013. szeptember 11., szerda

Kifejezetten vékony statisztákat keresnek a Kiválasztott forgatására

Bár a hírek ismét elapadtak, és számomra teljesen érthetetlen az is, hogy hirtelen egymás után kaptunk három szereplőt a következő két filmből, aztán pedig mintha elvágták volna. Úgy tűnik persze, hogy az előkészületek már zajlanak, egy szereplőválogatásokat szervező ügynökség már keresi is a statisztákat a Kiválasztott filmek forgatására.

A kifejezetten vékony/sovány statiszták nyilvánvalóan valamelyik körzet lakóit testesítenék meg, bár a felhívás nem tér ki arra, hogy a Kiválasztott 1. vagy 2. részében szerepelnének a keresett emberek. Annyit tudni csupán, hogy ezúttal is minden nagyon titkosan zajlik, és egy "Meg nem nevezett trilógia" 2 részéről van szó, és hogy nagyon "sajátságos megjelenésű" embereket keresnek. A felhívás bevezetője arra is kitér, hogy a forgatás során is tilos mindenféle infókommunikációs eszköz használata, amivel képeket lehet készíteni és feltenni azokat különböző közösségi oldalakra, továbbá, hogy a forgatás kapcsán tilos lesz bármiféle információt is megosztani a helyszínnel és a körülményekkel kapcsolatban bármelyik ilyen közösségi oldalon.
És akkor a részlet a felhívásból:

Rendkívül vékony férfiakat és nőket keresünk. Mindenféle korú, etnikumú és megjelenésű emberre szükségünk van. Karakteres arcokra és egyebekre...

Kérjük az etnikumot/életkort/nemet írja be a [jelentkező e-mail] tárgyába. Kérjük csatoljon képet magáról, amelyen látszik, milyen vékony testalkattal rendelkezik. Minél jobb képet csatol, annál nagyobb esélye van a bekerülésre. Csak minimális sminket használjon, de a legjobb, ha EGYÁLTALÁN NEM használ. Ezen embereknek [a filmben] sem lesz sminkjük. A lehető legelőnytelenebb megjelenést próbáljuk majd kihangsúlyozni. Ezúttal csak 18 éven felüliekre van szükségünk. Hamarosan jön az a bejegyzésünk is, amelyben gyerekeket keresünk. 
Forrás: CL Casting

Hát, lehet, hogy a Kiválasztott cím és az Éhezők Viadala nem szerepel a szövegben, de ez így elég konkrét. És legalább már valami van a levegőben :)

2 megjegyzés:

  1. Úúú, bárcsak 18 lennék már, és Amerikába (vagy legalábbis közelebb Amerikához) élnék! Szerintem jelentkeznék. Mindenkitől megkapom, hogy "Hű, hát se sem híztál", meg hogy "De vékony vagy!".
    Hátha összejönne... xd

    VálaszTörlés
  2. Ezzel nekem csak az a bajom, hogy ezt ilyen nyíltan, nyilvánvalóan kezelik, hogy tuti lesz olyan megszállott, aki megpróbálkozik azzal, hogy lefogyjon még egy kicsit-még egy kicsit csak, hogy statiszta lehessen. Pláne, hogy előre bejelentették, hogy a sovány gyerekeket is lassan kezdik keresni.

    VálaszTörlés