2013. szeptember 29., vasárnap

Innen-onnan, 68.

No, az események sűrűsödésével az Innen-onnan rovat ritkulásával lehet számolni, sőt, ha nagyon összecsapnak a fejem fölött a hullámok, nyilván ez lesz, amit offolok. Ráadásul ugye a Kiválasztott forog, szóval a színészek egy részéről nem is nagyon lesznek most hírek - hacsak korábban leforgatott filmjeik kapcsán - bár még mindig ott vannak az első két film azon szereplői, akik a harmadik-negyedikre már nem térnek vissza. Szóval anyag biztos lenne, de koncentrálnék inkább a film kapcsán megjelenő hasznosabb anyagokra. De mivel ez már gyűlik egy ideje, íme.

Liam Hemsworth Daily News fotósorozata mellett amúgy sem lenne érdemes elmenni, szóval nem is tesszük:


Forrás: LiamHemsworthBr



A héten egyre terjedt a hír, miszerint Jennifer Lawrence a jövőben újra együtt dolgozik majd Gary Ross-szal, mire a hét második felére már két filmről is szó lett.

Az egyik John Steinbeck Édentől keletre című regényének legújabb feldolgozása lenne, amelyben Jennifer Lawrence Cathy Ames szerepét alakítaná, akinek elképesztően drámai sorsának alakulását is végigköveti a regény. Fiatal csábítóból lesz prostituált, majd anya és több ízben gyilkos is. A regényt egyébiránt már kétszer is feldolgozták, és a karakter 1955-ös alakítója, Jo Van Fleet Oscar-díjat nyert a filmben nyújtott teljesítménye okán. A másik, 1981-ben készült feldolgozás pedig mindösszesen 480 perces volt, de ha jól értelmezem, az két vagy három részben készült.
Ez a verzió is két részes lenne és a film munkálatai a Kiválasztott filmek forgatásának befejeztével kezdődnének.
Forrás: NYTimes

A másik film a Brutal Rites lenne, amely 1800-as évek elején játszódik Izlandon, és amelyben Jennifer Lawrence egy elítélt gyilkos szerepét alakítaná. Erről a filmről annyit tudni még, hogy azon kívül, hogy Gary Ross rendezné és Jennifer Lawrence lenne a főszereplője, minden bizonytalan, mert egyelőre a film stúdiót keres, bár ilyen kiindulóponttal jó eséllyel találni is fog. Forrás: TorontoSun

Amúgy ezen filmek műsorra kerülése még bőven évekbe telhet, szóval ne rohanjatok a mozipénztárakhoz, mivel Gary Ross egyelőre a Disney-s Peter and The Starcatcher-re válogat szereplőket, és mint köztudott, ő kifejezetten nem szereti elkapkodni a dolgait, szóval az évek során ki tudja, mi lesz ebből a két projektből.

Liamról és Joshról is jelent meg a napokban rajongói fotó, ezeket is megmutatom:


Sam Claflin a Variety-ben szerepel a 10 Brits To Watch listáján. A képeket elnézve egészen kikupálódott a mi Finnickünk, pedig esküszöm, kicsit több, mint egy éve még nem volt ám ilyen jóképű :))

Forrás: Mockingjay.net

Wes Bentley-ről a 3 Nights in The Desert című filmből jelent meg egy jelenetfotó, amit újnak minősítettek, pedig ahogy elnézem, mi már láttuk (az egyik felét legalábbis) 2012. májusában is. A linken elolvasható a film alaptörténete is.


A 3 Nights in The Desert (megjelenési dátuma még ismeretlen) című filmben Bentley egy Travis nevű zavarodott elméjű rockzenészt alakít.
- Ő egy nagyon pimasz, idegesítő rocker srác - mondja Bentley, akinek karakterét Jack White személye inspirálta. Az izgalmak akkor kezdődnek, amikor Travis egy hétvégére újta találkozik egykori zenésztársaival, akiket Amber Tamblyn és Vincent Piazza (a képen baloldalt) alakítanak. - Időnként úgy érzik, újra egymásra találtak. Máskor meg legszívesebben megölnék egymást. - teszi még hozzá Wes Bentley. Forrás: Entertainment Weekly

Elkészült az első TV-s ajánlója a Carrie-nek - egyelőre eredeti nyelven - amelyben Julianne Moore (Alma Coin a Kiválasztott filmekben) Carrie édesanyját alakítja. Az ismert horror nálunk október 24-től látható a mozikban:


Stanley Tucci egyik következő filmjéből, a Fifth Estate-ből egy kulisszák mögötti kisfilm jelent meg, akit érdekel, IDE kattintson érte.

A Kiválasztott filmekben Cressida rendezőnőt alakító Natalie Dormerről több fotósorozat is előkerült, a L'Officiel-ből és a ZINK-ből is. Én csak egy-egy képet teszek be ízelítőnek, a többi a források linkjén megnézhetik az érdeklődők.

Forrás: ONTD

Amandla Stenberg és Dayo Okeniyi a Teen Vogue Young Hollywood Partyján vett részt a hétvégén, róluk is vannak képek:

Forrás és még több: Zimbio, AmandlaStenberg Instagram

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése