2014. június 7., szombat

Sam Claflin YourTango interjúrészlet

A múltkor nagyon megörültem, amikor találtam egy Sam Claflin interjút, aztán kiderült, hogy azt az interjút már fordítottam, ITT olvashattátok. Most azonban ez az interjú tényleg friss, ropogós, úgyhogy az Éhezők Viadala vonatkozású részeit fogadjátok szeretettel.


Beszéljünk Finnickről az Éhezők Viadalában. Hogy megy az utolsó rész forgatása mostanában? Mire számíthatunk?
A forgatás felénél tartunk, szóval már látszik a fény az alagút végén. Én nem úgy érzem, mintha egy hatalmas franchise-ról lenne szó, inkább egyfajta intim darab ez számomra.

Bántott, amikor a rajongók először nem éppen jól reagálták le, hogy téged választottak Finnick szerepére? Aztán kijött a film és szerették a karakteredet.
Volt bőven negatív reakció, amikor megkaptam a szerepet. De úgy fogtam fel, mint egy kihívást. De úgy tűnik, azóta minden rendben. Emlékszem, olvastam egy blogon egy listát azoknak a neveivel, akiknek játszaniuk kellett volna Finnicket. Volt vagy 500 név, de az enyém nem volt közte. Szóval rémisztő volt ebbe a szerepbe bújni.

Mit tudtál meg Finnickről az utolsó két filmből?
Amikor utoljára láttuk a legutóbbi filmben, akkor egy nagyon mélyre került. Ami engem illet, nagyszerű lehetőségnek tartottam, hogy mélyről indíthatom ezeket a filmeket, majd fokozatosan építhetem fel erejét és magabiztosságát. Ez egy hihetetlen utazás.

Milyen együtt dolgozni Jennifer Lawrence-szel?
Finnick volt életem legrémisztőbb karaktere, mert hatalmas teher volt a vállaimon. Az ember aztán megismeri Jennifer Lawrence-t, aki egy nagyon kedves lány. Szerintem én is elég klassz srác vagyok. Szóval megpróbálok egy igazán jó viccre gondolni és akcióba lendülök. Jennifer a szó szoros értelmében képes arra, hogy elmond egy viccet, majd a következő pillanatban könnyekre fakad a jelentében. Én pedig? Nekem csöndre van szükségem, csak akkor jönnek a könnyek.
Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése