2013. január 6., vasárnap

Rajongói kérdések Wes Bentleynek

Amint arról már szó volt, az EPIX TV-n volt a héten Az Éhezők Viadala TV-s premiere, ennek alkalmából készült Wes Bentleyvel egy interjú, amelyben a Seneca Crane-t alakító színész rajongói kérdésekre válaszol a filmmel és karakterével (illetve annak szakállával :) kapcsolatban :)

Igaz, hogy Seneca szakállának saját Twitter-profilja van?
Igen, Seneca Crane szakállának saját Twitter-profilja, Facebook-oldala, sőt ha jól rémlik ezt többen lájkolták, mint az én saját Facebook oldalamat, ami miatt kicsit el is vagyok keseredve. Szóval, köszi, szakáll.

Melyik volt a kedvenc forgatási napod?
Az volt a kedvencem, amikor Stanley Tuccival dolgozhattam együtt, mert hihetetlen volt őt munka közben látni, sőt színészként irigykedek is rá kicsit. Több alkalommal tátott szájjal néztem, amit csinál.

Melyik jelenet a legelgondolkodtatóbb a filmben szerinted?
Az Éhezők Viadala legmeghatóbb jelenete, amikor Primet kisorsolják, és Katniss önként jelentkezik a helyére. Nem szeretek erről beszélni, mert nagyon elérzékenyülök tőle.

Van egy másik videó is, amihez viszont nem találtam átiratot, szóval a pontosságáért (és főleg a teljességért) felelősséget nem vállalok, csak saját felelősségedre kattints a folytatásra :)

Melyik volt az a pillanat, amikor örültél egy rajongó közeledésének?
Számomra az a legérdekesebb, hogy a fiatal lányokat hogyan ösztönzi Katniss karaktere.

Milyen érzés zöld háttér előtt dolgozni?
Azt kell, hogy mondjam, hogy zöld háttér előtt dolgozni sokszor nagyon bonyolult, sokak szerint nehéz, de véleményem szerint épp ez a színészi munka lényege, az embernek használnia kell a képzelőerejét. Ez alkalommal el kellett képzelnem Katnisst különböző szituációkban.

Mit gondolsz, melyik a legfontosabb jeleneted?
Szerintem minden jelenetem nagyon fontos volt, mégis a legfontosabb a Snow elnökkel előadott jelenet volt, mivel ez a jelenet a két nemzedék közötti különbségeket mutatja meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése