2012. január 17., kedd

Innen-onnan, 5.

Kinn már elő lehet rendelni a korábban már bemutatott China Glaze körömlakk készlet körömlakkjait, és igen, jól sejtettem, az egyes színek egyértelműen az egyes körzeteknek felelnek meg. A körömlakk készlet kinn március 1-jétől kapható, itthonról meg bevallom, nem rémlik ez a márka, de ha valakinek mégis, az szóljon, keressük!! :)


Újabb társkiadány is jelenik meg az Éhezők Viadala kapcsán, mégpedig az írónő, Suzanne Collins - ha jól értem - életét bemutató képregény. 
A Hírnév: Suzanne Collins című, február végén megjelenő kiadvány egyedülálló lehetőséget kínál olvasóinak, hogy bepillanthassanak szeretett írónőjük életébe, és megtudhatjuk, mi inspirálta őt a fiataloknak szóló sikerkönyve, Az Éhezők Viadala megírására. A kiadvány nyomon követi az írónő teljes életét, gyerekkorának fontos eseményeitől karrierjének korai szakaszán át, amely során egy gyerekeknek szóló TV műsorban szerepelt, egészen addig, hogy hogyan váltott inkább a fiataloknak szóló irodalomra.


A hétvégén a Golden Globe egyik afterpartyján Alexander Ludwig (Cato) és Amandla Stenberg (Ruta) is megjelent, róluk is vannak képeink:

Forrás: Amandla -  Alexander

Josh időközben napok óta Sydney-ben promózza a Journey 2-t, akit érdekel itt talál sok-sok képet az eseményről. És Joshról, hát persze. Egyébiránt emiatt aztán Josh-t sokszor kérdezik, mindannyiszor szóba kerül Az Éhezők Viadala is, de mindenütt ugyanazt mondja el, hogy a rajongók nem lesznek csalódottak, és hogy (aznap épp) melyik jelenetet várja a legjobban. A múltkori vadászdarazsas után most a barlangjelenet a legfrissebb várományos :)


A többiek is buliztak a stábból. Itt két remek hangulatú képet láthatunk Dayo Okeniyi-ről (Tresh) és Jack Quaid-rő (Marvel, 1. körzet), itt pedig Isabelle Fuhrman volt olyan szerencsés, hogy Leonardo Di Caprio-val fotózkodhatott. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése