2012. január 14., szombat

Innen-onnan, 4.

Legutóbbi Innen-onnan rovatjelentkezésemkor utaltam rá, hogy minden jel arra mutat, hogy Taylor Swift videoklipet forgat a számhoz, ezt megerősíteni látszik, hogy egy kép is felkerült a netre a forgatásról. [Mondjuk én ezer százalékig nem vagyok meggyőzve a kép hitelességéről, de hátha...]

Ezen kívül pedig, aki szeretné, megnézheti a szám egyik élő előadásáról készült videót is ITT

Hurrikán söpört végig csütörtökön Észak-Karolinán, azon belül is abban a kis falucskában, ahol a 12. körzet képeit forgatták. Halálesetet szerencsére nem jelentettek, de 15 ember megsérült, és legalább 60 épületet ért súlyos kár. Azt ugyan még nem tudni, hogy ez milyen hatással lesz a Futótűz forgatására, hiszen a Lionsgate még nem jelentette be, hol fogják forgatni a filmet, mindenesetre szomorú látni az ott készült képeket

Kiemelték a People Choice Award-son történő megjelenését Jennifer Lawrence-nek, bár a cikk is hozzáteszi, hogy itt inkább - egy Éhezők Viadala 4. körzetbeli Kiválasztottra emlékeztet inkább [a Facebook-on is sellőlányt írt a szerző :)], mindenesetre úgy tűnik, jól választotta ki Victor and Rolf ruháját.
Josh Hutcherson fess küllemére pedig a The Fashion Court hívta fel a figyelmet. 

Az Entertainment Weekly (is) a 24 legjobban várt film között említi az Éhezők Viadalát, és egy szép nagy új képpel örvendeztet meg minket. Egyelőre itt a szkennelt verzió, viszont ilyenkor tapasztalataim szerint az újságokban kiadott képek hamarosan meg szoktak jelenni hivatalos stillként is, úgyhogy ha lesz jobb minőség, akkor kirakom:

Most már minden jel arra mutat, hogy a Lionsgate hivatalosan is megvásárolta a Summit-ot, az Alkonyat gyártóját. Valószínűleg ezzel megerősítette pozícióját a filmpiacon, ahol fiatal felnőtteknek szánt közepes és nagy költségvetésű filmeket, sorozatokat készülnek majd gyártani. Íme a hivatalos sajtóközlemény, de kizárt, hogy én ezt betűről betűre lefordítsam :)

1 megjegyzés:

  1. nagyon jó a cikk :) ezen a képen elég jól látni Katniss lelkesedését :D amúgy remélem ha lesz a taylor swift klipp akkor tesznek bele a filmből képeket :)

    VálaszTörlés