2012. január 11., szerda

Innen-onnan, 3.

A kinti rajongói oldalak azzal vannak tele, hogy már február 22-től el lehet kezdeni jegyet foglalni a filmre.
A hazai jegyelővétellel kapcsolatban még bőven nincs infó, amint lesz, én is kiírom!
Kitartást, nyakunkon a március :)

A Josh Hutcherson figyelmébe ajánlanám EZT a linket, ahol a hamarosan bemutatásra kerülő Journey 2 című filmhez készült 5 TV spotot összegyűjtötték. 

A Rókaképű lányt játszó Jacqueline Emerson az Audi Golden Globe Awardson jelent meg vasárnap este, ITT láthattok róla képeket.

Újabb hír a Safe and Sound-dal kapcsolatban: Taylor Swift valószínűleg videót forgat belőle. Hivatalos bejelentés ugyan nem született még az ügyben ám Swift apuci a következő bejegyzést hagyta Facebook üzenőfalán: "Most értem vissza a Safe and Sound forgatásáról. Gyönyörű a táj, és csodálatosan a felvételek, amint Taylor mezítláb sétál a sziklás mezőn a hidegben. De működik! Hamarosan jelentkezünk. Én alig várom már, hogy láthassam!" Forrás

Az Éhezők Viadala karácsonykor is tarolt.
Már én is nézegettem a kinti rajongói oldalakon, hogy a karácsonyi sikerlistákon az első 4-5 helyen szerepel a sorozat három kötetének _mindegyike_, ám szerencsére a sorozat itthoni kiadója, az Agave könyvkiadó blogjában most összegyűjtötte a pontos adatokat, amelyeket a fenti linken Ti is elolvashattok.

És végül. Ma este kerül megrendezésre a People Choice Awards, amelyen Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth is megjelenik díjátadóként, és - ha jól az információk Jennifer mintha jelölt is lenne. Az esemény vörösszőnyeges bevonulását ezen a linken figyelemmel lehet ugyan kísérni, ám véleményem szerint ez magyar idő szerint igencsak éjszaka közepén lesz. Azt nem ígérem, hogy összeszedek majd a trióval kapcsolatos képet, és minden betűnyi nyilatkozatot, interjút, de az írott anyagokból kimazsolázgatom az Éhezők Viadalára vonatkozóakat, és azokat majd a következő napokban folyamatosan megosztom Veletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése