2012. január 29., vasárnap

Ő játssza Portiát!

Nemrégiben Flavius alakítójáról olvashattatok egy rövidebb anyagot, ezúttal pedig a Peeta stílustanácsadóját, Portiát alakító Latarsha Rose-zal olvashatunk egy röid interjúrészletet:



Mesélj arról a pillanatról, mit éreztél, amikor megtudtad, hogy megkaptad Portia szerepét az Éhezők Viadalában?
Kezdhetném egy hónappal előbbről?

Igen.
Tehát egy hónappal előtte, vagy így valahogy, felhívtam a menedzseremet, és azt mondtam neki: "Azt hiszem, feladom színészi karrieremet." Addigra szereztem egy reklámmunkát. Azt mondtam neki, hogy olyan régen csinálom már, és szívem-lelkem beleadom, és a befektetett munka nem mindig biztosít újabb lehetőségeket. Ez nagyon idegesítő tud lenni, és az ember egyszer beleütközik a falba. Úgyhogy visszatérve egy hónappal későbbre: volt egy halom nem fogadott hívásom a menedzseremtől és az ügynökömtől, mivel egy reklám meghallgatáson voltam, úgyhogy amikor eljöttem onnan, akkor mondták [hogy megkaptam a szerepet]. Én meg azt kérdeztem, 'Ti most vicceltek?'

Hogyan készültél fel a karakter alakítására?
Azzal kezdtem, hogy elolvastam a könyvet. Elolvastam a teljes sorozatot háromszor, mert ez volt minden, amit tenni tudtam, és szerettem volna elmerülni ebben a világban, amennyire csak tehettem. Aztán elkezdtem egyfajta olvasónaplót vezetni, amibe leírtam, mindent, ami olvasás közben eszembe jutott. Elkezdtem Portiáról gondolkodni, hogyan élhet, jár-kel és létezik a világában. Elkezdtem még mélyebben belegondolni ebbe, és bár ez lehet, ostobán hangzik, még azt is végiggondoltam, mit hordhat, hogyan öltözködik, mi lehet a kedvenc színe. Úgyhogy ez egyfajta hátteret nyújtott. Belegondoltam, milyen lehet az ő világuk, és mennyire más lehet a természetük. 

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése