2012. január 20., péntek

Újabb rajongói kérdések a triónak

Az MTV folytatta a PCA alkalmával feltett rajongói kérdéseket.

Melyik stábtag hasonlít legjobban Éhezők Viadala-beli karakterére?
Jennifer Lawrence: Josh. Josh maga Peeta. Kedves, helyes, két lábbal áll a földön, és semmilyen módon nem hamis. Egyszerűen mindent és mindenkit képes megbabonázni.
Josh Hutcherson: Ó, Istenem, ez olyan idiótán hangzik. Ami engem illet, soha nem olvastam még olyan könyvet vagy forgatókönyvet, amiben olyan karaktert találtam volna, aki annyira közel állt volna hozzám, mint Peeta. Annyira úgy érzem, mintha én lennék Peeta. Majd megőrültem a meghallgatási folyamat során, mert úgy gondoltam, "Ez annyira olyan, mint én, hogy szinte fáj. Ha nem kapom meg a szerepet, akkor még abban sem vagyok elég jó, hogy önmagamat adjam, akkor ki vagyok egyáltalán? Akkor fogalmam se lesz, merre tovább."

Melyik jelenetet volt a legmacerásabb leforgatni?
Liam Hemsworth: Az Aratás-napi jelenet nagyon kemény volt. Emlékszem, megjelentem az első forgatási napomon, és ott volt az a többszáz statiszta - olyan volt, mint egy börtön. Nagyon durván hatott, és tényleg úgy nézett ki, ahogy gondoltam, hogy majd ki fog nézni, és iszonyú meleg is volt. Egyik legmelegebb nap volt, amelyen valaha forgattam. Néhány statiszta el is ájult, akkora forróság volt. Az biztos, hogy talán ezt volt az egyik legnehezebb leforgatni.
Jennifer Lawrence: Nem tudom, volt-e egyáltalán legbonyolultabb jelenetem. Igazából a fizikai igénybevételt jelentők, a futás. Katniss igazából végigrohanja az egész filmet, úgyhogy ha futok felfelé a hegyekbe egy jelenetben, az az volt, amit egy álló napon keresztül forgattunk. Így aztán az a része, amikor már a színészi munkát csináltuk, és csak beszélgetni kellett, olyan volt, mint egy nyaralás.

Nehéz számodra [az ausztrál] akcentus[od] nélkül beszélni?
Liam Hemsworth: Egyre könnyebb és könnyebb lesz. Sokat dolgoztam beszédtechnika tanárral, és megteszek mindent, hogy leszokjak az ausztrál akcentusomról. Az ausztrálok sok amerikai TV műsort néznek, ugyanazokat a mozifilmeket nézzük, mint ti, úgyhogy nekünk, ausztráloknak nem olyan idegen az amerikai akcentus, mint az amerikaiaknak az ausztrál, mivel az amerikai fiatalok nem úgy nőnek fel, hogy közben a mi akcentusunkat hallják egyfolytában. Ez benne van az ember tudatalattijában, úgyhogy gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. 

Mi lenne a legértékesebb túlélési képességed egy posztapokaliptikus világban?
Josh Hutcherson: Szerintem én elég jó lennék erődépítésben. Rengeteg tapasztalatot szereztem ebben gyerekként. Sok-sok erődöt építettem akkoriban, úgyhogy szerintem az én specialitásom lenne a menedékünk megtervezése és kivitelezése. 

Találkoztatok Suzanne Collins-szal?
Liam Hemsworth: Én személyesen nem találkoztam vele, viszont beszéltünk párszor telefonon, és ő igazán nagyon kedves. Nyilvánvalóan rettenetesen okos, én pedig szeretem a könyveit, és közreműködött a forgatókönyv megírásának nagy részében is. Véleményem szerint, mindenki, aki részt vett a produkcióban, hű akart maradni a mönyvhöz, ezért is vett részt ebben ilyen intenzíven.

Megsebesültél a forgatáson?
Josh Hutcherson: Semmi extrát nem tudok hozzá tenni a baleseti osztály számára. Voltak klasszikus duzzanataim és zúzódásaim az erdőn keresztül futás miatt, a végső csatajelenetben pedig, amikor Katniss-szel és Catoval harcolunk a Bőségszarun - ami maga is több sérülési lehetőséget biztosított, mint más - nagyon jók voltunk, úgyhogy nem történt semmi komoly. 

Állítólag jövő héten várható az interjú következő, harmadik része :)

1 megjegyzés:

  1. annyira szeretem az ilyen interjúkat, mikor a trió válaszol (jó csak egy volt de na:D) Én még csak nem is ismerem (sajna) de én is még ránézésre is azt mondom (nem külsőre értve) h Josh annyira Peeta, szóval egyetértek Jenniferrel. Azért biztos durva lehetett leforgatni a viadal részeit arra értem h a sok futás meg ide oda ugrálás meg ilyenek...biztos szép sebesen mentek haza minden nap. Mondjuk megéri a dolog, én kétszer annyi sebet is elviseltem volna a filmért:D

    VálaszTörlés