2012. január 18., szerda

Exkluzív betekintés a Collins-képregénybe

Tegnap már írtam a közeljövőben megjelenő, Suzanne Collins életrajzát képregényben megvalósító kiadványról, a Hírnév: Suzanne Collins (vagy eredeti címén: a FAME: Suzanne Collins) című képeskönyvről. Elnézést a duplikálásért, hogy ide is bemásolom a tegnapi szöveget és könyvborítót, de jöttek exkluzív képek a kiadványból, és szeretném, ha egyben lenne minden eddigi infó ezzel kapcsolatban. Szóval ezt tudjuk eddig:

Hírnév: Suzanne Collins című, február végén megjelenő kiadvány egyedülálló lehetőséget kínál olvasóinak, hogy bepillanthassanak szeretett írónőjük életébe, és megtudhatjuk, mi inspirálta őt a fiataloknak szóló sikerkönyve, Az Éhezők Viadala megírására. A kiadvány nyomon követi az írónő teljes életét, gyerekkorának fontos eseményeitől karrierjének korai szakaszán át, amely során egy gyerekeknek szóló TV műsorban szerepelt, egészen addig, hogy hogyan váltott inkább a fiataloknak szóló irodalomra.

És amint írtam, ma már bele is leshetünk a kiadványba, amelynek szerzője Sara Gundell, a képeket pedig Mimei Sakamoto rajzolta. Hogy ne foglaljon sok helyet, a képeket nem túl nagy méretben teszem be, kattra meg lehet nézni eredeti méretben, és bele is lehet olvasni:







Mit gondoltok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése