2012. január 9., hétfő

Innen-onnan, 2.

A TheHob oldala összegyűjtötte az eddigi rajongói videóklipjeit a filmzenei album első nyilvános dalának, a Taylor Swift főszereplésével játszó Civil War: Safe & Sound című számának. Nekem még mindig nem sikerült teljesen végighallgatnom a számot, annyira nem köt le, de aki szereti, az ide kattintva akár ötször is meghallgathatja, különböző rajongók által elénekelve, gitározva ill. az utolsón zongorával kísérve. Nézzétek meg, szerintetek kiben van meg az X-faktor??? :)

Január 10-én Woody Harrelson látható az Ellen Show-ban. Részletesebben akkor foglalkozok majd a dologgal, ha esetleg szóba kerülne az Éhezők Viadala a beszélgetés során :) Bár az ismertető szerint a [z USÁ-ban] 2012. január 27-én bemutatásra kerülő Rampart okán beszélgetnek vele. Egyébiránt pedig Woody található a Variety címlapján is.

A Zimbio a 12 legjobb feltörekvő sztár között említi Liam Hemsworth-t, egy másik cikk szerint pedig 2012 egyenesen a a Hemsworth-fivérek éve lesz.
Liam, akit az Utolsó dalban is láthattatok már, az Éhezők Viadalán kívül a Feláldozhatók 2. részében is szerepel. Ezt a filmet 2012. augusztus 17-től vetítik a kinti mozik.
Tesója Chris, a Hófehér és a vadászban látható 2012. május 31-től nálunk (is), előtte A bosszúállókban 2012. április 26-tól, A Cabin in the woods-ban 2012. április 13-tól (USA), és a Red Dawn-ban is 2012. november 2-től (szintén kinn). Szép lista így kettejüktől :)

Amúgy ne izguljatok, természetesen a várakozások szerint az év színésznője Jennifer Lawrence lesz, Liam mellett Josh Hutcherson neve is szerepel az idén kiugró/ felfedezendő fiatal színészek sorában, és persze a filmet is több forrás jegyzi, mint az év legjobban várt filmje.

A péntek estét néhány stábtag (Tara Macken - 4. körzet, lány; Jacquline Emerson - Rókaképű lány; Amandla Stenberg - Ruta; Jeremy Marinas - 10. körzet fiú és Jack Quaid - 1. körzet fiú) együtt töltötte, amelyről fényképes bizonyítékok is születtek. Mivel ők azért még nem olyan ismertek, hogy a paparazzik menjenek utánuk, ezért ők osztották meg a nagyvilággal kalandjaikat Twitteren keresztül. A képes élménybeszámolót egyébiránt itt találjátok. Meg van egy pár kép (másik is) itt is.

Érdekes hír kereng már egy ideje a levegőben: mégpedig az, hogy előfordulhat, hogy a két amerikai filmstúdió Summit és a Lionsgate összeolvadna. Azért érdekes ez, mert [figyeljetek, kedvenc témánk jön :)] a Summit az Alkonyat, míg a Lionsgate pedig Az Éhezők Viadalának gyártója. Ha jól értelmezem egyelőre tartanak a tárgyalások, még nincs megegyezés. Mindenesetre jelen pillanatban arról van szó, hogy a Lionsgate 700 millió dollárért venné meg a Summit-ot, és nyilván a fő balhé a vezetés körül zajlik. Meg hogy jó, ha két ilyen cég egyesül vagy nem. Akit érdekel a téma és tud kicsit angolul, az ide kattintson vagy esetleg ide. Ha lesz konkrétabb, azt hozom magyarul is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése