2012. január 8., vasárnap

Éhezők Viadala őrület a szingapúri Cathay bevásárlóközpontban

A szingapúri Cathay bevásárlóközpontban mindent bevetnek, hogy népszerűsítsék a náluk is március 22-én bemutatásra kerülő filmet. Összeszedtem, mi mindent csináltak eddig, a kinti rajongók legnagyobb örömére:

Ez a hógömb 2011. november 17-étől december 25-éig köszöntötte a bevásárlóközpontba betérőket. 


Ebbe a gömbbe az első 1000 szerencsés látogató, aki befizette az alig 5 dollárba kerülő belépőt, bele is mehetett, és ha jól értem még három társát is magával vihette. Aki pedig benn volt, arról egy profi fotós képet csinált, és ilyen emléket vihetett haza. 
Amúgy nagyon vicces a gömb előtt álló információs tábla, amely azon túl, hogy az Általános tudnivalókat tárgyalja, olyanokra hívja még fel a figyelmet, hogy "Mindenki rendesen várja ki a sorát", megtudhatjuk belőle, hogy egy csoport legfeljebb 5 percet tartózkodhat a gömbben, TILOS a gömbben ugrálni, és (na most kapaszodjatok!) a díszeket megenni, mert azok fulladást okozhatnak! (lol) 

És ez még nem minden! Egy hasonló kupon megvásárlásával a vásárlók hozzájuthattak egy pakli Éhezők Viadala pókerkártyához. 
Ilyen a kárya kívülről és belülről:



Pár nappal később a helyzet tovább fokozódott. Immáron azoknak sem kellett elszakadniuk az Éhezők Viadala hangulatától, akikre rájött a szükség. Katniss és Gale (jaja, én is furcsállom, hogy nem Peeta, hiába vagyok Gale-fan, azért az első könyvben mégis inkább Peeta a főszereplő, de sebaj) karakterposzterei díszítették teljes nagyságukban a WC-k mosdójának a falát. Állítólag ezek válogatás nélkül minden egyes szint WC-jének előterében megtalálhatóak. 


Egyébiránt ugyanakkor a két karakterposzter összeolvasztott változatát már kitették a bevásárlóközpont mozijának előterébe is, ebből kicsit rosszabb minőségű kép található itt

Most azonban véget értek az ünnepek, a hógömb ideje lejárt, úgyhogy újat találtak ki a szingapúriak, ami bár kevésbé kreatív mint az előző ötletek, de azért mindenképp figyelemreméltó, hogy a Cinna és Haymitch kivételével összes eddigi karakterposzter összeollózásával egy hatalmas nagy plakátot készítettek, amellyel minden egyes szinten sokkolják a vásárlókat. 


Egyébiránt az új "The World will be watching" posztert is nyomatják, igaz, azt csak az 1. és az 5. szinten. De azért én nem félek, hogy a szingapúri rajongók lemaradnának valamiről :)))

Források: Hógömb Poszter a WC-ben Nagy karakterposzter
Itt pedig a szerző eredeti oldala még több képpel

4 megjegyzés:

  1. wáó... tök jó lehet:D elnéznék azért oda vagy örülnék ha lenne ilyen itt is:D

    VálaszTörlés
  2. ilyen nálunk miért nincs?? :O :D A plázában lógnék míg meg nem jön a buszom, az tuti :D

    VálaszTörlés
  3. Pontosabban a Pláza WC-jében :-D

    VálaszTörlés
  4. na igen :D xD de az már csak részlet kérdés.. azt hiszem fel tudnám dolgozni ;)

    Bár azt is tudnám képzelni, hogy én meg pár rajongó barátnőm szájtátva bámuljuk az ajtó fölötti összevágott karakterplakát-plakátot :)) rendesen, ahogy kel. feltartva a forgalmat... :D

    VálaszTörlés