2012. január 22., vasárnap

Variációk egy témára

Tudom, hogy nem csak én ülök tűkön, hogy végre láthassak egy újabb előzetest, hanem hozzám hasonlóan sokan mások is, így aztán olykor odáig fajul a helyzet, hogy néha olyan fanmade anyagokat is megnézek, amelyek a 2. (hosszú) előzetesből készültek. 

Nos, emlékeztetőül az alap. Úgyse lehet elégszer látni :)



Aztán talán már láttuk azt a verziót, amikor az eredeti hang alá a Harry Potter képeit rakták. Ha nem, akkor majd most:


Aztán van egy olyan verzió, ahol a stratégia ugyanez, vagyis a hang eredeti, ám Disney rajzfilmekből vágták össze a képi anyagot:


Aztán a Nickelodeon-féle Avatar (amelyből Az Utolsó léghajlító c. film is készült) képeinek felhasználásával is összevágtak egy Éhezők Viadala előzetest. A hang itt is eredeti:


Ésvégül van egy Lego-verziónk. Nagyon aranyos, és kreatív. Vannak, akik még jobban ráérnek, na :)


Kicsit elszomorít, hogy Alkonyatos verzió nincs, az érdekelt volna még igazán, de annyi elszántságom nincs, hogy összerakjak egyet. Valszeg szakmai tudásom se, de addig ütném, amíg össze nem áll, viszont ez nem egy 10 perces meló lenne... Na, mindegy, hátha valakinek eszébe jut még :)

4 megjegyzés:

  1. http://fauxface.tumblr.com/post/15931747736/my-toilet-paper-doll-trailer Nekem ez jutott az eszembe, ez is elég jó :DD

    VálaszTörlés
  2. Hát a legós az valami eszméletlenül cuki, de amúgy jól megcsinálták :D Szegény Peeta legónak olyan kis gonosz feje voltxD De azért tetszett, valaki tényleg nagyon ráér:D

    VálaszTörlés
  3. épp ma álmodtam egy avatar elemes éhezők viadala alternatív befejezést :DD

    VálaszTörlés
  4. Fanni, valóban, az is egy súlyos verzió :))

    VálaszTörlés