2012. január 28., szombat

A versenyzők készen állnak...

Az Empire Magazin márciusban megjelenő számából már láthattuk a képeket, ám a több oldalas Éhezők Viadala mellékletnek több izgalmas felfedeznivalója is van még. Ezúttal egy a versenyzőkről szóló ismertetőt hozok:

CATO


Játssza: Alexander Ludwig
2. körzet, 17 éves
Különleges képességek: kegyetlen erő, kardvívás

Cato egyike a Hivatásos Kiválasztottaknak, ami azt jelenti, hogy gazdag körzetből származik, ahol megengedhetik maguknak, hogy kiképezzék a gyerekeket az Éhezők Viadalára. Ő a vezetője a Hivatásosok bandájának, amelyben 1., 2. és 4. körzetbeli fiatalok vannak. Cato nagyon magabiztos, hiszen önként jelentkezett a Viadalra, kegyetlen, erőszakos, és talán az egyik legveszélyesebb játékos.




RÓKAKÉPŰ LÁNY


Játssza: Jacqueline Emerson
5. körzet, 15 éves
Különsleges képességek: rejtőzködés, csapdaépítés és késdobálás

A 'Rókaképű' becenevet Katniss adja ennek a különleges lánynak, akinek valódi nevét soha nem tudjuk meg. Félénk és ravasz, egyetlen szót sem szól az Arénában, inkább a háttérbe húzódik és próbál láthatatlan maradni. Noha remek késforgató, a legtöbb problémát inkább ravasz csapdái jelentik.





GLIMMER


Játssza: Leven Rambin
1. körzet, 15-16 éves
Különleges képességek: íjászat [már bocsánat, de ez baromság - hisz emlékezzünk, amikor Katniss meglátja nála az íjat, még bosszantja is, hogy a lány nem tud vele bánni]

Glimmer a legcsinosabb Kiválasztott, a Viadal előtti interjúja mély benyomást tesz a szponzorokra is, akik életmentő ajándékokat küldenek neki. Ő is Hivatásos Kiválasztott, és sikerül neki megszereznie az íjat Katniss elől a Viadal elején kialakuló csetepaté során.





MARVEL


Játssza: Jack Quaid
1. körzet, 17 éves
Különleges képességek: dárda-hajítás

Marvel is ugyanabból a körzetből származik, mint Glimmer, és ők ketten azonnal összefognak Catoval és a Hivatásosokkal. Gyerekkora óta az Éhezők Viadalára készül, erős és könyörtelen. Marvel már a Kiképzőközpontban bemutatja dárda-hajító képességét, ezzel messze ő lesz a játék legesélyesebbje.







RUTA



Játssza: Amandla Stenberg
11. körzet, 12 éves
Különleges képességek: fára mászás, rejtőzködés

Mivel ő a legkisebb és legfiatalabb Kiválasztott, Rutának sokkal kisebb esélye van a győzelemre, mint másoknak. Az a képessége azonban, hogy el tud rejtőzni a többiek elől és az, hogy teljesen jól érzi magát az Aréna fái között, biztosítja, hogy nem olyan könnyű préda ő, mint amilyennek látszik. Sőt, mi több, mivel Katnisst saját húgára emlékezteti, aki helyett önként jelentkezett, ők ketten természetes szövetségesekké válnak. 





THRESH


Játssza: Dayo Okeniyi
11. körzet, 18 éves
Különleges képességek: Félelmet keltő testalkat és erő, kődobás

Thresh ugyanabból a körzetből származik, mint Ruta, bár nem lesznek szövetségesek, tiszteletben tartja a kislányt és azokat, akik vele barátkoznak. Rettenetesen erős, a Viadalt megelőző interjú során nyers, az Arénában pedig magányos farkasként harcol, visszautasítja, hogy szövetségre lépjen a Hivatásosok Bandájával.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése