2012. január 25., szerda

MTV Josh (gyors)interjú

Az MTV News a Journey 2 sajtótájékoztatóján beszélt Josh Hutchersonnal, ahol természetesen szóba került Az Éhezők Viadala is.

Mivel üthetik el a rajongók az Éhezők Viadala bemutatójáig hátralévő időt?
Készüljenek fel! Ez nagyon izgalmas - én magam is tudom, mennyire. Lássuk csak. Nem is tudom, de szerintem a rajongók kitalálhatnák, mit csinálnának egy ilyen Viadalon, és mondjuk beküldhetnék egy rajongói oldalnak, és  foglalkozhatnának ezzel. Mondjuk elbeszélgethetnének a stratégiákról, és hogy milyen utat próbálnának meg követni, hogy életben maradjanak.
[És bár magam is nehezen hiszem, de aztán több rajongói oldal is rákattant az ötletre, és most Éhezők Viadala stratégiákat gyűjtenek nagy üzemben. Kemény :) Azt hiszem, ez már a rajongásnak az a foka, ahova én nem szeretnék eljutni.]

Aztán azzal a pletykával folytattuk, miszerint a filmben Gale-nek komolyabb szerepe lesz, mint a könyvekben volt. 
Mit szóltál ahhoz, hogy úgy alakították a forgatókönyvet, hogy Gale szerepének nagyobb súlya legyen?
Szerintem ez nagyszerű dolog. Azt hiszem, ez bonyolult lehetett, hiszen a könyvekben Katniss monológjaiból tudhatjuk meg a Gale-lel és Peetával kapcsolatos ésréseit és miegymás. A filmekben nem fogja végignarrátorkodni az egészet, úgyhogy ehelyett inkább néha visszaváltunk a 12. körzetbe. Úgyhogy látni fogjuk, hogy Gale hogyan követi nyomon, amint Katniss a Viadalon harcol.

Végül arra voltunk kíváncsiak, mit gondol Josh a nemrégiben kiadott fotókról. Különösen arra gondoltunk, amelyen Katniss és Peeta láthatóak, a "lány, aki lángra lobbant" ruhájukban a megnyitóünnepség előtt. Kiderült, hogy Josh nem annyira van képben, mivel állítása szerint nem netezett az elmúlt három napban.

Mit gondolsz a megjelent képekről?
Nem láttam őket. Nem, nem voltam fenn a neten, meg ilyenek. Még Facebook adatlapom, meg Twitterem sincs, úgyhogy nem tudom, mi történik az internet világában. Milyen képet adtak ki?
Van egy felvétel rólad és Katnissről, a lángra lobbanós szerelésben, Lenny Kravitz kezében meg ott az öngyújtó.
Óóó, az nagyon jó! Azt a jelenetet jó buli volt forgatni. Ami azt illeti, igazán jó buli volt! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése