2012. január 15., vasárnap

Leven Rambin interjú a Seventeen magazinból

17: - Milyen volt a hangulat Az Éhezők Viadala forgatásán?
LR: - Az összes Kiválasztott nagyon közel került egymáshoz. Olyanok voltunk, mint egy csapat, mindent együtt csináltunk - eljártunk kajálni, egymásnál aludtunk, moziba jártunk. Olyan volt, mint egy négy hónapig tartó álom party! Mindenki nagyon aranyos volt.


17: - Mit csináltatok, amikor egymásnál aludtatok? 
LR: - Pólókat festettünk, vagy dalokat írtunk és rögzítettünk számítógépen, vagy poénból felhívtuk Alexander Ludwigot, meg megpróbáltuk elérni, hogy Jake T. Austin felhívjon minket. Aztán vegán sütiket meg kekszeket ettünk, mert Isabelle [Fuhrman] édesanyja vegán és Hillary Duff filmeket néztünk.

17: - Hogyan vicceltétek meg egymást?
LR: - Jack Quaid volt az állandó mókamester, mindenkit megnevettetett. Amandla [Stenberg] is olyan aranyos, vicces és okos is... ő, Jackie [Jacqueline Emerson] és Alexander mindig benne voltak a mókában. És Isabelle is elég jó viccelődő. Mindig megtréfáltuk egymást, beletettünk dolgokat egymás kajájába, vagy átrendeztük a bútorokat a másik lakókocsijában, vagy betettünk ezt-azt a fürdőszobába, ők meg nem találták meg a dolgaikat. És vicces pletykákat terjesztettünk egymásról.

17: - És mi a helyzet Liam-mel, Josh-sal és Jenniferrel?
LR: - Liam csak rövid ideig forgatott velünk, hiszen az ő karaktere nincs ott az Arénában, de nagyon jó fej. Olyan igazi higgadt, nyugodt energiát árasztott. De igazán vicces és önostorozó típus. Josh is nagyon szellemes volt, és nagyszerű összhangban voltak Jenniferrel. De mindketten nagyon szórakoztatóak és nagyon csípős a humoruk. Josh rengeteg veterán autót vásárolt, míg forgattunk. Imádja a veterán autókat. Nem igazán tudja vezetni őket, mert annyira öregek, hogy állandóan lerobbannak. De nagyon szereti megvenni őket, csak aztán arra már nincs ideje, hogy fel is turbózza őket.

17: - Milyen edzéseket végeztél, hogy felkészülj Glimmer karakterének alakítására?
LR: - Rengeteg kardvívás edzésen vettem részt, ami nagy kihívás volt. De volt sok box edzésem és szabadkezes harcot is tanultam. Csak bele kellett élnem magam egy olyasvalaki helyébe, aki szívesen csinálja ezt egész nap. De klassz volt, mert fizikailag és mentálisan is sokat fejlődtem. Nem aggódtam amiatt, hogy izzadok, büdös leszek, vagy hogy behúznak nekem egyet-kettőt. 


17: - Melyik volt a kedvenc jeleneted a filmből?
LR: - Az interjú, amit Stanley Tuccival csináltunk, az félelmetesen jó volt! Végig improvizáltunk és csodaszép ruhákban voltunk. De szerettem a Bőségszarunál a verekedős jelenetet is. Ezek igazi őrült élmények voltak. Rengeteg bonyolult felvételt és harcjelenet-sorozatot készítettünk.

17: - Miből nyertétek az energiát a forgatáson, amikor felkészültetek a harcjelenetekre?
LR: - Újra és újra megismételtük azokat. Mind úgy gondolkodtunk, hogy "Gyerünk, csináljuk!" Mind fel voltunk pörögve, és nem bántunk, ha kapunk egy-egy ütést. Mindannyian igazán nagyon elszántak voltunk.

17: - Milyen szerelemmel kapcsolatos tanulság vonható le a filmből?
LR: - Kezdetben Katniss és Peeta nem igazán szeretik egymást, de a velük történtek hatására egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Katniss megtalálja Peetában azokat a tulajdonságokat, amiket igazán kedvel, olyan dolgokat, amelyeket nem vett volna észre, ha nem kerülnek ebbe a helyzetbe. Úgyhogy én mindig azt gondolom, fontos, hogy megengedjük másoknak, hogy megmutathassák magukat. Ha felfedezel valami olyat valakiben, amit kedvelsz, akkor az valóban megismerteti veled az illetőt, ha adsz neki esélyt. Az igazság idővel kiderül.

1 megjegyzés:

  1. nagyon jó a cikk, biztos tök jó lehetett egy ilyen csapatban együtt forgatni meg bulizni meg ilyenek:D Én is szívesen kipróbálnám lehet beválogatnak a film harmadik részébexDDD

    VálaszTörlés