2011. december 27., kedd

Az Éhezők Viadala körömlakk-készlet története

Tudom, a múlt héten már összeszedtem az Éhezők Viadalával kapcsolatos ajándéktárgyakat, ám most ez egy kicsit más. 

Úgy kezdődött, hogy novemberben megjelent egy hír, miszerint a China Glaze kiad egy sorozat Éhezők Viadala körömlakkot, a rajongók legnagyobb megelégedésére. A sorozatot megjelenését februárra ígérték.
Kicsit egyébiránt túllőttek a célon, mert olyan színárnyalatokat terveztek, mint Primrose, Catnip, Cinna-mon, Baker's Son. Mutatom a plakettet:


Másrészről volt még valami kavar a háttérben, ami miatt a Lionsgate visszamondta volna a szerződést a körömlakkos termékekkel kapcsolatban, így aztán a China Glaze gyártója (az American International Industries) szerződésszegés miatt perre készült ellene 10 millió dolláros kártérítést követelve.

Aztán úgy tűnik, a Lionsgate és az American International Industry csak meg tudott állapodni, mert aztán - egy új palettával, bár - és március 1-jére, de - bejelentették újból a sorozat kiadását. A színpaletta ugyanaz, ám nem csupán körömlakkot lehet majd kapni ezekben a színekben, hanem más sminkcuccokat is, és a színek nevei sem annyira közvetlenül kapcsolódnak az Éhezők Viadalához (amitől így szerintem kevésbé tűnik gagyinak). Egyébiránt, ha jól megnézzük a kiadott 12 szín új nevét, ezek valószínűleg az egyes körzetekhez kapcsolódnak, ha nem is annyira konkrétan, mint az első sorozat. 


Aztán a reklámkampány nagyobb erőre kapott, amikor a filmbéli karaktert, Effie Trinketet tették meg a reklám arcának. Nagyon giccses pillangós szempillákkal jelenik meg a hivatalos plakáton, amit szintén megmutatok:


A következő hetekben a promó állítólag folytatódik, ha lesz izgi anyag, természetesen hozom :)

Forrás: Hungergamesmovie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése