2011. december 20., kedd

Willow Shields a meghallgatásról és a forgatásról

A TWIST magazin a Primet alakító fiatal színésznővel készített exkluzív interjút :)

Milyen volt az Éhezők Viadala meghallgatási folyamata?
Gary Ross megkért, hogy küldjek neki magamról anyagot, amit otthon felvettem, majd elküldtem neki Kaliforniába. Amikor visszahívott, akkor magam is repülőre ültem, és elutaztam Kaliforniába, ahol találkoztam Gary Ross-szal, aki azonnal közölte, hogy megkaptam a szerepet. Nagyon izgatott lettem!

Hogy reagáltál, amikor megtudtad ezt?
Szóhoz sem jutottam, mert igazából nem tudtam elképzelni, hogy valóban megkaptam a szerepet. Majdnem kiolvastam az első könyvet, amikor megkaptam a meghallgatásra való felhívást, úgyhogy tudtam, hogy ez az egyik fontosabb szerep, aki egyébként egy fantasztikus karakter, [aki remélem,] a filmben is azzá válik.


Ez jól hangzik! Milyen volt a hangulat a forgatáson, amikor te is ott voltál?
Néha nagyon komoly, de legtöbbször jó hangulat volt! Jen[nifer Lawrence] és én állandóan együtt lógtunk, és sokat beszélgettünk - tényleg nagyon jó volt!

Ki volt a legviccesebb ember a forgatáson?
Szerintem az egész stábból Jack Quaid [ő alakítja az 1. körzetbeli srácot, Marvelt, aki majd megöli Rutát] volt a legviccesebb. Fergeteges!

Volt lehetőséged egyáltalán együtt dolgozni Liam Hemsworth-szel és Josh Hutchersonnal?
Liammal dolgoztunk együtt. Ő nagyon nyugodt, igazán kedves, és pontosan olyan, amilyennek Gale-t képzeltem. Josh pedig nagyon szerény volt, igazi társasági ember, és ő is nagyon aranyos!

Volt valami, ami meglepett Liam-mel kapcsolatban?
Nem igazá tudtam, mire számítsak, amikor pedig megismerkedtünk, úgy éreztem, hogy "Tökéletes! Tisztára olyan, mint... Gale!" És akárhányszor ott volt a forgatáson, áradt belőle ez csendes, erős kisugárzás, amely alapján pontosan éreztem, milyen is lenne Gale. 

Igen, valóban! És milyen volt a közös munka Jennifer Lawrence-szel?
[Jennifer] fantasztikus. Nagyon tehetséges, és számomra nagy megtiszteltetés volt, hogy együtt dolgozhattam vele. Igazán nagyon sok jó tanácsot adott a forgatás során, és olyanok voltunk, mintha tényleg testvérek lennénk. 


Ez nagyszerű! És melyik a kedvenc jeleneted a filmben? Illetve melyik az a jelenet, amelyet a legjobban vársz, hogy láthasd a filmben?
Nem igazán van kedvencem. Mindegyik jelenetet csodálatos volt leforgatni. Nagyon várom az Aratási ünnepség jeleneteit, azt, amikor Katniss megkapja a kitűzőt, és ilyenek!

Azt mondtad, már olvastad az első kötetet. Tervezed, hogy elolvasod a másik két könyvet is?
Azóta már kiolvastam őket.

Melyik könyv forgatását várod leginkább?
Talán az utolsó könyvét, mert abban a karakterem még érzelemgazdagabb. Egyre idősebb és érettebb lesz, úgyhogy azt hiszem, a végére... kicsit nehezebb lesz őt alakítani, hiszen még összetettebb a személyisége. [Na jó, csaltam. Ismét az "érzelemgazdag" kifejezést használta.]


Igen, egyértelműen. És milyen egyéb terveid vannak még a jövőre tekintve?
Nos, valószínűleg lesz még pár meghallgatásom néhány remek szerepre, de még semmi sem biztos. Azért reménykedek benne, hogy vár rám néhány nagyszerű szerep az úton.

Az jó! De természetesen, Prim szerepével kapcsolatban már jó úton jársz!
Igen, valószínűleg életem egyik legcsodálatosabb élménye, hogy szerepelhetek ezekben a filmekben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése