2011. december 16., péntek

Új - hivatalos - poszter

Jó, tudom, volt már egy vakriasztás a héten, de arról tudtuk, hogy nem hivatalos poszter, erről meg azt tudjuk, hogy ez meg az. Úgy értem hivatalos. :) 

Elvégre is már kevesebb, mint 100 nap a filmig, ugye tudjátok???

Amúgy kretatív volt a Lionsgate, ugyanis nem mutatta meg azonnal a posztert, hanem 100 darabban, darabonként, és játékot hirdettek. A játék a Twitteren zajlott a következőképp:
  1. Meg kellett találni a darabokat, amelyekhez a linkeket, amelyeket a Twitteren dugtak el, és a #Hungergames100 kulcsóval lehetett rákeresni. 
  2. A letöltött darabokat - gondolom - kinyomtatni, és a kapott képett lefotózni, majd a Facebook-ra feltölteni.
  3. A Facebook-ra feltöltött képeken pedig meg kellett jelölni a film/könyv címe által. 
Ahogy elnézem a darabokat bizonyos időközönként töltötték fel, és több felhasználói névről tették ezt, hogy tényleg vadászni kelljen (a linkeken egyéként egy pdf fájlt kapunk a darabkával), majd aztán a Lionsgate megkönyörült az izgatottan várakozókon, és kiadta a teljes posztert is. Úgyhogy, dobpergés, és ha azt nem is tudjuk, mit tettél tavaly nyáron, abban viszont biztosak vagyunk, mit nézel jövő tavasszal:


A kép egyébként megjelent extra-giga méretben (4050×6000 px méretben, 24,3 megapixeles verzióban) is, aki a tutijó minőségű poszterre vágyik, az INNEN mentheti le. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése