2011. december 6., kedd

Kishírek röviden

Na, bevallom, az ilyen stílusú bejegyzéseket nem kedvelem, ne is várjatok sok ilyet itt a jövőben, de valahogy péntek óta nem jött ki egyetlen komolyabb cikk sem a filmmel kapcsolatban, ám tegnap legalább egy-egy apróság napvilágra látott, ezekből készítek egy csokorra valót

1. A NextMovie magazin összeszedte, hogy az idei évben mely filmek foglalkoztatták leginkább a mozirajongókat, és ezen a 15-ös listán a még csak jövőre bemutatásra kerülő Éhezők Viadala a 2. helyen található! A cikk szerint az Alkonyat és a Harry Potter végének közeledtével a rajongók elkezdtek keresni valamit, ami pótolja ezen filmek végével bekövetkező hatalmas ürességet, és az Éhezők Viadalára találtak. És bár a filmet csak jövőre mutatják be, idén már a szereplőválogatást is hatalmas érdeklődés övezte. Nyilván az ezzel kapcsolatos viták nem ülnek még el egy darabig, de ha sikeres lesz a film, akkor jövőre végigizgulhatjuk a Futótűz szereplőválogatását is. [Vajon ki lesz majd Finnick?? Ti kit szeretnétek??? :)]
A listán egyébiránt első helyen szerepel a Harry Potter vége, 5. helyen pedig az, hogy Edward és Bella az Alkonyatban, végre egymáséi lettek :))
Forrás 

2. Változások vannak filmzene-szerzői fronton.
Korábban már volt szó róla, hogy a film háttérzenéjének (egyik) szerzője Danny Elfman lesz, ám az egyik kinti újság szerint Elfmannek olyan sok elfoglaltsága van (A Men in Black III és a Dark shadows zenéit is ő szerzi), hogy vélhetően nem fogja tudni megcsinálni a zenét. Azt is tudni már, hogy ki lép a helyébe: James Newton Howard a szerencsés illető, aki a Sötét lovag, a Véres gyémánt és a Michael Clayton című filmek zenéjét is szerezte. A források megnyugtatnak minket, hogy ebből mi semmit nem fogunk észrevenni, és hogy a film időre kész lesz!! [Azért én már belehallgatnék a zenébe, na.] :)

3. Az Instyle magazin Facebook oldalán megjelentett pár rajongói elképzelést arról, hogy milyen lehet Katniss megnyitóünnepségen viselt "Lány, aki lángra lobbant" ruhája. Az ebből készült válogatást EZEN A LINKEN nézhetitek meg. 
Nem tetszik a rajzok stílusa annyira, hogy be is szúrjam a képeket, de azért van kedvencem közöttük. Nektek melyik tetszik a legjobban? :)

4. Ésvégül napokig küzdöttem az ellen, hogy egyáltalán megnézzem ezt a következő videót, mert nem vagyok HP-fan. Viszont aztán megnéztem, és tökjó, úgyhogy ajánlom Nektek is. A következő egy olyan videó, amelyben az Éhezők Viadala második előzetesének hanganyaga alá vágtak teljesen illeszkedő részeket a Harry Potter-filmek képei közül. Mivel én nem láttam a filmeket (csak azt, amelyikben Rob meghalálozik, de azt se végig :), így nekem el tudták adni, hogy akár ezek a képsorok is mehetnének a szöveghez. Ő az :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése