2013. március 2., szombat

Stanley Tucci röviden az Éhezők Viadaláról és a Futótűzről

Stanley Tuccival az odakinn tegnap (nálunk március 28-án) megjelent Óriásölő kapcsán készített hosszabb interjút a Collider, amelyben röviden szó esik az Éhezők Viadaláról is:

Hogy valami másról is beszéljünk, az Éhezők Viadala rendezőt váltott, most Francis Lawrence a rendező, én pedig kíváncsi lennék, hogy milyen volt vele dolgozni a következő filmen?
Nagyszerű ember, nagyon aranyos. Szerintem Gary Ross csodálatos munkát végzett és ő is nagyon kedves fickó. Ők ketten nagyon különböző rendezők és személyiségek. Gary nagyon bőbeszédű, míg Francis csöndes típus, de ő is nagyon tehetséges és igazán jól éreztem vele is magam.


Az emberek nyilván elolvasták a könyveket, de mondhatsz valamit a következő részről?
(Nevet) Nem, tényleg nem mondhatok, legmagasabb szintű titoktartási kötelezettséget tettem, és azt se feledjétek, hogy én mindösszesen egy hétig voltam ott, azalatt leforgattam az összes jelenetemet, úgyhogy még csak nem is tudom pontosan, mi zajlott ott.


Az Éhezők Viadala sorozat mára hatalmas jelenséggé vált. Éreztél-e különbséget abból a szempontból, hogy amikor az első részt forgattad, még nem voltatok biztosak abban, hogy az emberek bemennek a moziba megnézni a filmet, amikor pedig végre megjelent, hatalmas siker lett. Éreztél bármiféle nyomást, amikor visszamentél a második rész forgatására? Vagy úgy voltál vele, hogy egyszer már megcsináltad, úgyhogy most is menni fog?
Igen, az ember így érzi, és minden alkalommal jó munkát akar végezni, ez minden. Az ember soha nem akar pihenni a babérjain. Az ember minden alkalommal 100%-osan akar teljesíteni.
Forrás: Collider

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése