2015. október 3., szombat

Willow Shields Justine magazin interjú

Érzem a Willow Shields rajongói tábor erősödését és az általuk rám mért nyomás fokozását ;) és bár azt továbbra sem ígérem, hogy Willow más projektjeiből naprakészen tájékoztatok az oldalon, azért egy Kiválasztott 2. rész interjúnak mindenképp itt a helye !! Szeretettel küldöm tehát a cikket Willow elszánt rajongóinak!! :)


Bármennyire nehéz elhinni, a sokak által kedvelt Éhezők Viadala sorozat november 20-án a végéhez ér A Kiválasztott 2. részének mozis megjelenésével. Három könyv és négy film elteltével ezt nem lesz könnyű megemészteni, Willow Shields azonban - aki Primrose Everdeen szerepét alakítja - valójában gyerekkora hatalmas részének mond búcsút. Az Éhezők Viadala színésznője az általa megtett útról mesél, és hogy mire számíthatunk az utolsó filmben.


Olyan sokat nőttél az első Éhezők Viadala filmtől az utolsó részig és ugyanez érvényes a karakteredre is. Együtt értél Te is Primmel?
Igen, tudod ez a kapcsolat onnan ered, hogy minden egyes film során ugyanannyi idős voltam, mint Prim. De ez az egyetlen igazán nagy kapcsolódás közöttünk, mert ő egy teljesen más világban él, mint én. Tíz éves voltam, amikor elkezdtük forgatni az első filmet, most pedig 15 vagyok! Hatalmas része volt ez az életemnek és gyakorlatilag tényleg együtt nőttünk fel.




A sorozatban te egy gondoskodóbb típus vagy - gondoskodsz az emberekről és az állatokról és szereted is őket. Elmondhatjuk, hogy ez jellemző a saját személyiségedre is, vagy te inkább olyan rettenthetetlenül haladsz előre az életben, mint Katniss?
Szerintem mindkettejükből van bennem egy kicsi. Úgy értem, jó is, hogy kicsit mindkettő jellemző rám, mert Prim olyan hihetetlenül kedves, mindig ott van, ha valakinek segítségre van szüksége, én pedig próbálom ezt beemelni saját életembe is. Katniss pedig, ahogy te is mondtad, nagyon bátor, kiáll a dolgok mellett, én pedig próbálom elérni, hogy mindkét dolog jellemző legyen rám.


Elmondhatjuk, hogy van kedvenc jeleneted A Kiválasztott 2. részében?
Nem tudom, ez egy nehéz kérdés. Nem hiszem, hogy valaha is lett volna kedvenc jelenetem. Szerintem az volt igazán klassz a Kiválasztott 1. és 2. részében, hogy más színészekkel forgathattam, mint azelőtt. A Kiválasztott 1. részében például forgathattam együtt Julianne Moore-ral, azelőtt viszont a jeleneteim 90%-a Jennel volt, de az is klassz.


Mi az, amit igazán várhatnak a rajongók A Kiválasztott 2. részében?
Szerintem, ami igazán izgalmas a könyvekben az elején, Az Éhezők Viadalában és a Futótűzben is, azok a Viadalok. Most azonban már nincs Viadal, de egyfajta módosított változata zajlik a Kapitólium utcáin. Láthatjuk, hogy a körzetek összefognak és szövetséget lépeznek Snow elnök ellen. Szóval ez érdekes változás a történetben és szerintem szeretni fogjátok a filmet, mert nagyon könyvhű, és megpróbáltuk kihozni a maximumot minden filmből. Szerintem a rajongók élvezni fogják, mennyire hasonló a film a könyvhöz.
Forrás: Justinemagazine

5 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy lefordítottad! :D Örülök, hogy vannak cikkek már Willowal is kapcsolatban, mert azért elég kevés szokott lenni, vele nem foglalkoznak annyira, mint Jennel például. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán ennek az az oka, hogy Jen a sorozat főszereplője és mellesleg Oscar díjas színésznő, aki sok-sok más filmben is szerepel. Több a téma, ami kapcsán meg lehet szólítani, mint egy pályája legelején álló 15 éves kislányt.
      Én amúgy nem válogatok - legalábbis ami a sorozattal kapcsolatos interjú - azt mindenkitől hozom.

      Törlés
    2. Persze, ezt tudom! :D Ezért örülök, hogy most már azért Willowal is egyre több cikket készítenek.

      Törlés
    3. Egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy kevés Willow cikket hoztam az oldalra, de megnéztem a cimkéket és Jen, Josh és Liam-en kívül már csak Francis Lawrence-ről van több bejegyzés. Ja, meg Sam Claflinről. Még Jena Malone is kicsit alatta van. Szóval én igyekszek :)

      Törlés
  2. Nem arra céloztam, hogy te kevés cikket hozol róla! :D Hanem, hogy így a promózás során vele kevesebbet foglalkoznak, mint a többiekkel, jó persze, nem szerepel a filmekben sokat, de azért így az utolsó filmnél jó lenne, ha több cikk kerülne ki róla! :)

    VálaszTörlés