2015. október 4., vasárnap

MTV After Hours: Kiválasztott táborozás a trióval

Hát, kiteszem az anyagot, de számomra hatalmas csalódás volt. Azon még simán túllépnék, hogy nem a sorozatról szól, mert a trióval szinte bármit, de ez az anyag túl van a "szinté"n. Számomra legalábbis túl közönséges és igénytelen. De biztos sokan imádni fogjátok.


Leírás a folytatásban.


Josh Horowitz bemutatja a csapatot, és elmondja, hogy neki nagyon fognak hiányozni Az Éhezők Viadala filmek és ezek a jó hangulatú táborozások. Horowitz eleve egy sátrazós típus, kérdezi, hogy a többiek hogy állnak ezzel, mire Jen: "Mi az, amiből azt gondolod, hogy én nem vagyok egy sátrazós típus?" Az ő szerepe, hogy távol tartsa a szörnyeket, mert ő olyan csodálatos.
Az ilyen estéken hagyomány, hogy horror-történeteket mesélnek egymásnak az emberek, mire Jen elmeséli, hogy előző este megnézett egy horrorfilmet, majd felhívta Josh-t és Liamet, hogy menjenek át hozzá aludni, mert kizárt, hogy ezek után ő egyedül aludjon.
Ezután következik az ízelítőben látott poénkodás, amikor Josh Horowitz szellemi hangon mesélni kezd, hogy "Egy napon kihoztam Jent, Josh-t és Liam-et az erdőbe." A "mi" Joshunk folytatja: "Meg akartunk szökni tőle, de nem hagyta." Erre kontráz Jen, hogy "Mert ő egy perverz.", majd kitör a nevetés.
Aztán igazság vagy bátorság-ot kezdenek játszani, azt választják, hogy inkább őszinték lesznek.
Mi a leggusztustalanabb szokásuk? - hangzik a kérdés (mert jobbat nyilván nem lehetne...)
Jen elmeséli, hogy Josh ropogtatni szokta a nyakát, vagyis amikor elfordítja, akkor kiad egy zavaró hangot, illetve képes gömb alakú nyálbuborékot fújni, és ezt Josh be is mutatja.
Jen ekkor meséli el, hogy az ő legrosszabb szokása, hogy nem mos kezet WC-használat után, erre Liam hozzáteszi, hogy mindezek után Jen hajlamos az arcukba nyomni a kezét, ők pedig nem értik, miért olyan büdös.
Ezek után következik a szintén nagyon gusztusos (és mindenképpen TV-ben bemutatandó) produkció, hogy hány mályvacukrot képesek a szájukba tömni? Jen vállalja a feladatot, összesen 10 fér a szájába. Josh Horowitz közli egy adott ponton, amikor a fele kilóg Jen szájából, hogy "íme Amerika legszexibb színésznője", 8-nál pedig megkérdezi, hogy esetleg tudná-e abszolválni a Fecsegőposzáta füttyjelet ezen a ponton.
Egy újabb nagyon kedves történetet hallhatunk Jennifertől, aki elmeséli, hogy 16 évesen egy randin hangosan szürcsölte az üdítőjét, mire az felkavarodott a gyomrában és az egészet az asztalra hányta. - köszönjük Jennifer, nagyon romantikus történet. Máris sokkal jobb fejnek gondol minden 13 év alatti, mint eddig. Mondjuk annyi humorérzéke legalább van a csajnak, hogy megjegyzi, "Nem is értem, miért vagyok még mindig egyedül?"
Majd egy rajongói kérdést hallhatunk, egy különleges rajongótól, Jen legújabb barátnőjétől, Amy Schumer-től. Jen odáig van, én meg konstatálom, hogy mi többiek csak töltelékrajongók vagyunk. Mindegy. A hihetetlenül frappáns kérdés, hogy Jen bepisilt-e már valaha. Ha azt talán nem is, de a mosdókagylóba pisilt már, amikor a WC foglalt volt és igazából ezt ő szereti is. - Egy újabb információ, amit jobb lett volna nem tudnom.
A végén esküt tesznek, hogy soha nem ér véget ez az egész, ehhez kisujjaikat kapcsolják össze. Jen gyűrűje sérti Liam ujját, ezért Jen elnézést kér, majd azért is, hogy csupa ragacs a keze a mályvacukortól és a saját nyálától.

Hát, nem ez lesz a kedvenc interjúm a triótól.

8 megjegyzés:

  1. Hátöö. Most nemigazán találok szavakat. Jenért soha nem voltam odáig pont a stílusa miatt. Őt magát szerettem/szeretem, mert fantasztikus színésznő és vannak igazán értelmes gondolatai, de nekem ez "jófejségből" már bőven-bőven sok. (mondjuk nálam már a hónaljvagina és az Oscar-díjjal a kézben bemutatás is kiverte a biztosítékot, tekintve, hogy egy A-listás sztárról van szó, szóval lehet az én mércém meg a másik véglet...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jen-ben amúgy van egy ilyen, hogy ő ezzel kompenzál. Hogy ő nem is olyan sztár, csak egy lány a szomszédból.

      Itt azért szerintem a műsor készítőinek is szerepe van, mert ha nem ilyen kérdéseket tesznek fel, akkor nem lett volna ilyen igénytelen ez a műsor. Viszont érdekes, hogy a fiúk nem váltak céltáblává és nagyon kicsire össze is húzták magukat.

      Kár érte, mert én bírom Josh Horowitz-ot, de ez most tényleg csalódás. Persze sejtem, milyen fiatalok az MTV megszólítottjai, szóval lehet, csak az a baj, hogy nem én vagyok a célközönség, a műsorral pedig semmi gond.

      Törlés
  2. Jen hozza a formaját -ezt már megszoktuk- de ez még tőle is sok.

    VálaszTörlés
  3. Hát ö nem találom a szavakat Nem tudom h Jen valójában ilyen gusztustalan vagy ez a kirakat h még véletlenül se ismerjük meg az igazi énjétDe hármójuk közül ő szokott a legrosszabbul viselkedni (hát undorítót azért nem akartam írni) Ez tényleg azok közé tartozik amiket job ha nem tudok

    VálaszTörlés
  4. Nekem kissé fura ez a negatív hozzáállás ehhez a poszthoz. Jó, tény és való, hogy nem egy hagyományos interjú volt, de szerintem semmi olyan nagyon megdöbbentő nem volt benne, ami miatt ekkora felháborodást keltett, vagy hogy nem ezt vártuk volna a színészeinktől. Talán kicsit jobban bepörögtek, főleg Jen, de most ez van na. :)
    (De persze abszolút egyetértek: lehetett volna értelmesebb kérdéseket és feladatokat feltenni, mert akkor ilyen béna témák szóba sem jönnek). De én egyáltalán nem negatívumként könyvelem ezt el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem alapvetően nem is Jennel volt a bajom. Ő egy ilyen csaj, és én ezt el is fogadom, ha teret adnak neki rá, és most adtak. Illetve inkább azt sajnálom, hogy ha már valakinek lehetősége van rá, hogy ezekkel a színészekkel eltöltsön pár órát, amiből kihozhat egy pár perces videóanyagot, akkor lehetett volna sokkal tartalmasabbat. Nem is kell, hogy a sorozatról szóljon, szólhat tőlem róluk, magukról is, csak engem váratlanul ért, hogy ilyen közönséges témák merültek fel.

      Törlés
    2. Igen, ezzel én is egyetértek.

      Törlés
    3. Jaaaj én is ugyanúgy ropogtatom a nyakam :)

      Törlés