2015. október 29., csütörtök

Mégsem a Kiválasztott 2. rész lesz a leghosszabb film + új jelenet ma éjszaka?

Két gyors rövidhírrel érkezem, mielőtt elfelejtem, illetve aktualitását veszti.

Az egyik, hogy a korábbi hírekkel ellentétben a legújabb infók szerint mégiscsak a még korábban elterjedt 137 és nem pedig 147 perces lesz az utolsó Éhezők Viadala film. Miután Az Éhezők Viadala 142 percig, a Futótűz 146, a Kiválasztott 1. része pedig 123 percig tartott, így látható, hogy nem ez lesz a leghosszabb Éhezők Viadala film. Azért, ha hozzávesszük az 1. részt, akkor a két film együtt 260 perc, ami vastagon több, mint 4 óra, szóval hiányérzetünk valószínűleg így sem lesz. 
Amúgy mindenki vonjon le ebből jó 10, esetleg 12 percet is, tiszta filmidőre, mert az utolsó 10-12 perc már a stáblista ideje.

A másik gyors infó, hogy Amerikában a Pop nevű csatornán ma este kerül bemutatásra egy Jet To The Set: The Hunger Games című műsor, amelyben a filmek forgatási helyszínei kerülnek bemutatásra, az egyik műsorvezető Effie Trinketté alakul, de ami izgalmasabb, hogy készül interjú a műsorban Jennifer Lawrence-szel és Liam Hemsworth-szel ééés megmutatnak egy új, eddig még nem látott jelenetet is a Kiválasztott 2. részből. Tudom, sokan böjtöltök, és már nem néztek jeleneteket a filmből, de aki nem vonja meg magától az izgalmasságokat, annak kiteszem majd, amint holnap (vagy később) előkerül. Ez most a műsor ízelítője, ami az utolsó film szempontjából teljesen veszélytelen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése